HE345 Telefón Batéria Nokia 6 2nd Gen 3000mAh Náhradné Batérie AAA Kvality

Novinka

€9.30

HE345 Telefón Batéria Nokia 6 2nd Gen 3000mAh Náhradné Batérie AAA Kvality

Doprava : -.- -.- -.-

1. Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo "Doprava a platba" na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje.Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.budeme odoslané položky v 4 pracovných dní,po zaplatení byť potvrdené platforma

2. Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.Batéria je špeciálny položky , dodacia lehota bude dlho ,Položky sú dodávané z číny , dostanete k väčšine krajín, v 20-45 pracovných dní.niekedy dodacia lehota bude odkladu , v Rôznych krajinách rôzne dopravné prostriedky .

3. Budeme si vybrať správne logistiky pre batériu,ak je to v držbe zákazník najprv nás kontaktujte.Budeme reship tovaru, a To bude nejaký čas trvať na dodanie.Prosím, kontaktujte nás na akýkoľvek problém

Spätná väzba : -.- -.- -.- -.- -.- 1. Spoliehame sa na našu povesť a spokojnosť zákazníka uspieť.Preto , váš názor je pre nás veľmi dôležité.Prosím, nechajte 5-hviezdičkový nám spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi tovar a služby. 2. Prosím, nenechajte nám žiadne negatívne spätné väzby len preto, že z batérie dodacia lehota.Batéria je špeciálna položka doba Dodania niekedy rýchlo, niekedy pomaly , závisí To od colné odbavenie rýchlosť 3. Prosím connact nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor, na mieste, pretože sme vždy snažiť slúžiť našim zákazníkom,sme vám uspokojenie riešenie .

Návrat politiky : -.- - .- - .- - .- - .- - .-

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte nás kontaktovať najneskôr do 3 dní od prijatia vašej objednávky.A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

Štítky: nokia 6131housing prípade, prípad nokia 61a, nokia 6100 prípade, nokia ck 1196 prípade, nokia 6111 príručka, nokia 6111 mikrofón, telefón nokia 6600i, nokia 1112 prípade originál, batéria nokia 6111 telefón, telefón nokia 5630.

Číslo Modelu HE345
Kapacita batérie(mAh) 2801mAh-3500mAh
Názov Značky abdo
Kapacita 3000mAh
Certifikácie Kvality ce
Kompatibilné Značky Nokia
Originál alebo Nie Kompatibilné

Napíšte svoju recenziu!

HE345 Telefón Batéria Nokia 6 2nd Gen 3000mAh Náhradné Batérie AAA Kvality

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty