Vysoká Kvalita Abstraktné Flower Art Koberec Pre Obývacej Izby, Spálne, Anti-slip Rohože Módne Kuchyňa Koberec Koberčeky Oblasti

Novinka

€5.15

objednávacie Údaje: 1. Ľahko sa čistí, môže sa umývať priamo práčka alebo ručne, bez vyblednutiu. 2. Šetrné k životnému prostrediu potlač a farbenie, žiadny zápach, žiadne škodlivé látky. 3. Rozsah použitia: chodba; vstup; dvere; vonkajšie; obývacia izba, vstupná hala; kuchyňa, obývacia časť, spálňa; posteli; chodby, atď. 4. Dno popis: netkanej textílie s protišmykových častice na spodnej časti, ktorý má super anti-skid a priedušnosť. 5. Protišmykových: protiprachová; absorpcia vody; odolnosť voči oderu; protišmykové; odolnosť voči korózii. 6.Poznámka: cena obrázky, vlastné atribúty, ktoré je uvedené vyššie, je len orientačný a nie je skutočná cena.Obráťte sa na zákaznícky pre aktuálne ceny, správne ceny budú uvedené v závislosti na vašej veľkosti.

1. Koberec nie je ručne tkané, a nie je to ani deku.To je obyčajný koberec a vytlačený vzor.Ak si mysli, prosím, vašu objednávku opatrne.

2. Prispôsobený cena je len orientačný, ntthe skutočná cena, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis tvoria differece.Vlastné výrobky sú nevratné a non-vymeniteľným.

Štítky: umenie koberec, 3d kvetinový koberec, európska koberce, v koberec, koberec pre obývacia izba moderne, abstrakt koberec, f koberec, Koberec, koberec kvet, kvetinový koberec.

Dizajn Kilim
Použitie Domov
Číslo Modelu HR
Tvar Obdĺžnik
Pôvod CN(Pôvodu)
Vzor Typ Pevné
Umývanie Štýl Ručné Umývanie
Materiál 100% Akryl
Štýl Prúžok
Režimy Predaj 1pcs
Miesto Salón
Technics Ručné Zahnutý
Dekorácie Štýl Iné

Napíšte svoju recenziu!

Vysoká Kvalita Abstraktné Flower Art Koberec Pre Obývacej Izby, Spálne, Anti-slip Rohože Módne Kuchyňa Koberec Koberčeky Oblasti

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty