Krokovanie stroj malé domáce zábradlia, zintenzívnenie stroj domov multi-function fitness zariadení, prípravkov na chudnutie, fitness vybavenie

Novinka

€548.67

Použitie: rotopedy sú navrhnuté s volantom-otáčanie posilňovne, ktoré sa používajú ako beh na bežiacom páse.Nenechávajte doma, doma, môžu tiež posilniť telo, môže byť použité v obývacej izbe, balkón a na iných miestach.Podrobné cvičenia metódy možno nájsť v príručke.

Materiál: Oceľová trubka, pena bavlna

Funkcia: okrem spaľovania tepla, zvýšenie srdcovej frekvencie a aeróbne dýchanie kapacity, vstupujúc stroj môže tiež pomôcť spôsobilosť pracovníkov na tvar lýtka, nohy šľachy, quadriceps a bedrové svaly.

Typ: Normálne Stepper.

Produkt výhody :

* v odstupe stroj môže vykonávať pás, zadok, nohy súčasne, na dosiahnutie rovnakého nástroja na rovnaký čas na dokončenie spaľovanie tukov viacerých častí tela, tvar ideálny dolnej časti tela krivky.

* krokovanie cvičenia môžete vykonávať obvyklé miesto nie pohybovať, ako sú mimo bedra, stehien a mimo nej, a tak ďalej.

* kombinovať s funkciou krútenie pás stroj a zvýšením stroj, výkon viac častí v rovnaký výkon času a spotrebovať viac tepla.

* zaneprázdnený, nemáte nazvyš čas ísť do posilňovne, môžete sledovať TELEVÍZNE vysielanie, počúvať hudbu, zatiaľ čo dokončenie tela mnohých častiach spotrebu tepla, doma, ľahko sa môže dosiahnuť zdravie účely tvarovanie tela.

Popis produktu: hydraulické pedál, stampede viac bezpečné, pohodlné, lepšie čistí.Cvičenie 38 stupňov chrániť váš členok.

Ložisko :100 kg

Čistá hmotnosť :9.3 kg

Veľkosť :42*30*51 cm

Funkcia: Fitness Tvar

Štítky: platforma krok, ipad mini klávesnica, krok krok, Stepper, cvičenie krok, eliptica fitness, telocvičňa krok, krok fitness krok, obytný automobil kroky zábradlia, leg press machine urob si sám.

Funkcia Nohy
Druh Vertikálne (Zábradlia)
Vyberte si podľa vhodnosti účinok celkové chudnutie / tvar tela / telesnej krásy
Typ Dekorácie Mini Typ
Farba zelená
Odolnosť Kapely No
Číslo Modelu ZJ003
Klasifikácia fitness vybavenie Multifunkčné Krokovanie Stroj

Napíšte svoju recenziu!

Krokovanie stroj malé domáce zábradlia, zintenzívnenie stroj domov multi-function fitness zariadení, prípravkov na chudnutie, fitness vybavenie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty