Pôvodný Pre Sony Vaio VPCEB3 VPCEB4 základná Doska základná Doska M961 MBX-224 Zásuvky G1 A1798761A

Novinka

€75.01

Prosím, potvrďte na Obrázku Vyššie, že táto položka bude kompatibilný s prenosným počítačom.

Naše doska bola starostlivo odstránené z Druhého pracovného notebooku a prešla prísnym zabezpečiť, je plne funkčný.Táto položka bola odstupňovaná A. Táto položka je 100% testované a funkčné.

Poznámka: upozorňujeme, že všetky naše záznamy sa predávajú presne tak, ako na obrázku, a táto položka nie je prísť s žiadne ďalšie súčiastky alebo časti nie je to znázornené na obrázku.Hoci je všetko úsilie, aby ste čo najviac informácií o každom notebooku diely ponúkame na predaj, niektoré polia vyššie, môže byť prázdne, ak špecifikácia je neznámy alebo ak sa na ne nevzťahujú.

1.Všetky položky sú na ktoré sa vzťahuje 60 dňová záruka.

2.Všetky naše položky sú dôkladne testované a sú zaručené 100% funkčné .Ak z nejakého dôvodu dostanete položky v nonworking stav alebo položka "Nie, ako je Popísané" prosím, kontaktujte nás a my sa s vami spolupracovať vyriešiť všetky problémy,

3.Všetky vrátený tovar musí byť v nezmenenej podobe a v presne tie isté podmienky, ako prijaté kupujúcim.Všetky vrátený tovar bude podrobiť sa kontrole, aby sa zabezpečilo položky je rovnaké položky predávané v rovnakom stave, predáva.Položky prijaté v akejkoľvek inej podmienky, nebudú vrátené alebo vymeniť.Prosím balík vrátiť aj v prípade, ak je prijaté poškodené nemôžeme vrátenie vášho nákupu.

Našou prvoradou úlohou je uistiť sa, že ste úplne spokojní s nákupom.V nepravdepodobnom prípade, ak dostanete nefunkčný produkt, alebo si nie sú jednoducho spokojní s položky stav, kontaktujte náš služby zákazníkom cez TradeManger alebo E-mail.Vždy sa snažíme vyriešiť všetky problémy, ktoré sa informujte nás!

Ak ste 100% spokojní, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a 5stars pre podporu!

Naše otváracie hodiny sú Od pondelka do soboty 9:30 hod. do 20:00 Čína čas

Ak máte akékoľvek otázky alebo obavy týkajúce sa položky, ktoré ste zakúpili, alebo o položku, ktorú chcete kúpiť, kontaktujte nás prostredníctvom www.agc.sk systém správ alebo TradeManger a my vám radi pomôžeme.

Ak sa na nás obrátite mimo našej bežnej pracovnej doby prosím počkajte, až nasledujúci pracovný deň, a my vám odpovieme na všetky vaše otázky a vyriešiť všetky problémy, ktoré máte.Prosím, dovoľte nám šancu pomôcť pri našich bežných obchodných hodín.Na poslednej nádeje u tešiť ur nakupovanie a my sa tiež tešíme sa na dlhodobé príjemné businss vzťah vaše satisfited s našimi výrobkami.je to podporuje naše úsilie

Štítky: svf152, rpga988a, matka rada sony, vpceb, notebook sony doska, sony vaio, vietnam žena, základná doska pre clevo, mbx 224, pre sony vaio doska.

Chipset Výrobca Intel
Typ Pamäti DDR3
Kompatibilné Značky Sony
Typ Grafickej Karty Non-Integrované
Číslo Modelu mbx-224
Séria Sony
S CPU No
Názov Značky JIULIAN
Položka Stav Používané
Chipset hm55

Napíšte svoju recenziu!

Pôvodný Pre Sony Vaio VPCEB3 VPCEB4 základná Doska základná Doska M961 MBX-224 Zásuvky G1 A1798761A

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty