Ženy Sportwear Fitness Oblečenie Rýchle Suché Športové Oblek S Kapucňou Top Športové Legíny Patchwork Jogy Nastaviť Telocvični Vonku Spustiť Športové Oblečenie

Novinka

€26.75

Ženy, Fitness Oblečenie Rýchle Suché Športové Oblek S Kapucňou Top Tesný Športové Legíny Patchwork Jogy Nastaviť Telocvični Vonku Spustiť Športové Oblečenie

Poznámka:

1. Toto fitness oblečenie veľkosti informácie sú len pre referenčné, nechajte 2-3 cm (2,5 cm=1 palec) sa rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

2. Štýlový mieste oblek, pohodlné verzia jogy športové oblek pre fitness zariadenia, beh, turistika, táborenie, streľba, jazda na bicykli, šport, fitness a extrémne výzvy

3. Kvalitné tkaniny jogy nastaviť , priedušná, rýchle sušenie, lepší tvar.

Modle zobraziť

Vďaka za návštevu našej obchod a podnikanie s nami, poskytovať lepšie služby, láskavo sa chvíľu prečítať nižšie tipy:

1. Vzhľadom na meranie a streľba metód, môže byť mierne farebný rozdiel a 1-3 cm veľkosť tolerancie medzi obrázky a fyzické produkty, prosím, láskavo pochopiť.

2. Kontaktujte nás, ak nechcete prijímať zásielky v dodacích lehôt.

3. Pre hromadné nakupovanie, prosím, kontaktujte nás pre lepšiu cenu.

4. Aby sa zabránilo nejaké chyby, prosím, nechajte vaše celé meno a vymazať adresu.

5. Na akýkoľvek problém, kontaktujte nás pred tým, než všetky pripomienky, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám najlepšie riešenie.

6. 5-hviezdičkový hodnotenia a spoločnosti pestovanie je náš cieľ, tak láskavo nenechávajte negatívnej spätnej väzby, alebo predložiť spor než sa obrátite na nás.

7. Ak ste spokojní s našim produktom a servisu, prosím, povedzte svojim priateľom.

Ešte raz vďaka a želáme vám príjemný nákup.

EARTHCORE je inovácia značky R&S, R&S pôvodne z RESTART, po 12 rokoch tvrdo pracovať, Amy a Suzi začal svoje vlastné podnikanie, je to nový začiatok pre ich života, vedeli, že sa bude čeliť rôznym ťažkostiam, ale verili by dobyť ich a niečo dosiahol.Rovnako ako v športe, zakaždým, keď si myslíte, že ste v blízkosti limit, ako dlho budete držať ísť trochu viac, zatiaľ čo zažijete rôzne radosť.Snažili sme sa dodať táto správa: ak ste sa dočkať, a sú pripravení urobiť niečo nové, nikdy nie je príliš neskoro, reštartovať novú cestu nás udržuje aktívne, pozitívne a mladých.

Teraz, po takmer jeden rok úsilie, Amy a Suzi vyrastal trochu v oblasti B2C, počas tohto jedného roka, mali sme veľa ťažké časy, ale cez priebežné vzdelávanie, učenie, pomoc od okolia a podporu našich klientov, sme stále tu, a získajte silnejšie, a veríme, že sme rovnako ako zemského jadra, hromadí silu až stovky tisíc rokov, potom konečne je väčší a silnejší, sme ako mikro zemského jadra teraz, rozvíjať krok za krokom pevne našim cieľom je, veríme, že jedného dňa budeme mať plný sily a nakoniec vybuchol v našej veci.

Náš slogan 1.0: Reštartovanie, Pobyt Mladých.

Náš slogan 2.0: Zápasenia Na Prasknutie, Ako Zemského Jadra

Štítky: telocvični súbor, športové oblečenie pre ženy, športové oblečenie pre ženy, šport nosiť žena, športové nosenie, oka športové tričko, oblečenie telocvičňa ženy, v pohode beží šortky, kravatu top, pilates oblek.

Zloženie Textílie Polyester 85%+Lycra 15%
Pohlavie ŽENY
Modle číslo S-022
fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Veľkosť S,M,L,XL
Druh Šport top, športové legíny, 2 kusy šport nastaviť
Materiál Polyester
rukáv dĺžka Plná
Dropshipping dropshipping veľkoobchodníci dodávateľov
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
vhodné sezóny Jar, Jeseň, Zima
Šport Typ Ženy, fitness oblečenie, ženy telocvični oblečenie
Názov Značky EARTHCORE
Funkcia Priedušná, rýchle sušenie, šitie, aktívny, v pohode
položky ženy šport oblek, sportwear
Kapucňou T-shirt Mikina s kapucňou mikiny, non-odnímateľný
O Hromadné Nakupovanie Opýtajte sa na lepšie ceny
Príležitosti Joga, fitness, outdoor, beh,bežecké cvičenia
Vzor Typ mozaika
Iné názvy Jóga nastaviť, fitness nastaviť, športové potreby

Napíšte svoju recenziu!

Ženy Sportwear Fitness Oblečenie Rýchle Suché Športové Oblek S Kapucňou Top Športové Legíny Patchwork Jogy Nastaviť Telocvični Vonku Spustiť Športové Oblečenie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty