Nordic led crystal led kameň hanglamp lesk pozastavenie e27 prívesok svetlo nordic light retro lampa visí obývacie spálne

Novinka

€149.68

Obrázok streľba

Obrázky lámp a svietidiel, ktoré predáva, sú prijaté v naturáliách.Vzhľadom na rozdiely v fotografické zariadenia, technológie, uhol, svetlo a obrazovka počítača, niektoré farebné rozdiely môžu byť spôsobené.Prosím neakceptujú farebný rozdiel problém rodičov kupovať opatrne, aby tento druh transakcie spory nemôžu byť použité ako dôvod pre návrat, prosím, pochopiť"

dodacia lehota

Kupujúci doručí tovar do 48 hodín po ukončení platby.Zvláštne okolnosti (právne dovolenku / prispôsobené produkty / vypredaný populárnych produktov, atď.) spôsobí omeškanie dodávky.Preto sa, prosím, obráťte sa na naše predajné personál pred snímaním vidieť, ak výrobky, ktoré sú k dispozícii, tak nie odkladu vaše dekorácie obdobie.Ďakujem"

Poškodený Reedícia

Hoci balenia našich výrobkov sú veľmi silné, vzhľadom na dodávky tretej strane pre diaľkovú prepravu a distribúciu, je tu určité riziko.Je nevyhnutné stlačiť lampy, najmä lampshades sklenených výrobkov.Ak zistíte, že tienidlo alebo príslušenstvo sú poškodené po prijatí tovaru, ihneď nás prosím kontaktujte a poskytnúť fotografie z poškodených častí.Zašleme dobrý príslušenstvo pre vás express. (prosím, nie odmietne podpísať)"

Budeme zodpovední za naše služby a produkty.Budeme vám dať uspokojivú odpoveď na primeranej problém.Ak máte problém, my sme ochotní ho vyriešiť.

Ak tam je viac pokoj, úprimnosti a tolerancie medzi sebou, skúste si myslíte, že v inej polohe a veríme, že každý problém bude vyriešený jednoducho.

Nákladná popis

Kupujúci si môže vybrať dva spôsoby platby: platba vopred alebo odstúpenie od zmluvy.Odpoveď: platba vopred znamená, že po kupujúci a predávajúci zistili poštovné, kupujúci prvý zaplatí poštovné na našej továrni, ktoré budú zhromažďované a venovať express spoločnosť prostredníctvom našej továrni.B: kupujúci zaplatí express spoločnosť priamo, keď je tovar dodaný.

Spôsob platby

Dôrazne odporúčame, Alipay transakcie.Bezpečné a spoľahlivé.Užívatelia, ktorí nemôžu používať Alipay kontaktujte náš banky zaplatení.

Doprava pokyny

Sú dva spôsoby, ako dodať tovar: logistika a expresné dodávky

Odpoveď: výhodou logistika je, aby zasielateľ je lacné, ale nevýhodou je, že čas je trochu pomalšie, a budete musieť ísť do nákladnej dvore vyzdvihnúť tovar.Po tovar príde, kupujúci bude o tom informovať telefonicky, vyzvať kupujúceho na opýtajte sa na dodaciu adresu a telefónne číslo, a potom vziať ID karta prijímača pre vyzdvihnutie tovaru.

B: výhodou expresné doručenie je, že preprava rýchlosť je rýchly a je doručenie od dverí k dverám.Nevýhodou je, že nákladná železničná doprava je pomerne drahá.Takže ak dodanie nie je naliehavé, je všeobecne sa odporúča poslať logistiky.Expresné doručenie v zásade (ak je v rozsahu dodávky I)"

Doprava čas

Tieto tzv. čas prepravy sa vzťahuje len na normálny čas príchodu po našom dodanie.Avšak, vzhľadom na veľmi malý počet nepredvídané nehody, oneskorené občas vzniknúť.V tomto prípade, sľubujeme, aby plne spolupracovali s dotaz, postupujte nahor a nútiť, ale nemôžeme vám zaručiť, že úplne.Kupujúci nemôže vziať ako základ zlé pripomienky a sťažnosti.

Expresné doručenie: do 5 dní v mestách nad krajskej úrovni; 5-7 dní v odľahlých oblastiach alebo na dedinách. (veľmi málo oblastí nemusia spomenúť dvere-na-dvere dodávky)"

Logistika: Stredná / južné provincie: 1-3 dni pre priame dodávky; 5 dní pre tranzitné priestory.

Severné / Západných Provinciách: 5-7 dní za priamy prístup; 7-10 dní pre tranzitné priestory.

Ak ste nedostali tovaru viac ako 8 pracovných dní od doručenia, prosím, kontaktujte nás v čas na vyšetrovanie a následné

po-predajný servis

Naše pôvodné sľuby: dvojročná záruka.Od dátumu zakúpenia produktu môžete získať tri-ročnú záruku služby (s výnimkou svetelný zdroj) v prípade elektrického zlyhanie pri normálnom používaní.Záruka pôsobnosť je obmedzená na opravu alebo výmenu chybného príslušenstvo"

Záruka služba nie je dostupná v nasledujúcich prípadoch: A. škody spôsobené nesprávnym použitím a inštaláciou elektrického napájania; B. škody spôsobené nesprávnym používaním alebo nesprávnou opravou alebo modifikáciou.C.Škody spôsobené nesprávnou alebo nedostatočnou použitím nevhodného príslušenstva.D.Poškodenie spôsobené inými nehôd"

Lampa inštalácia

Teplé tipy: lampy sú elektrických výrobkov, aby sa zabezpečila bezpečnosť, prosím, prenájom profesionálnych elektrikárov, aby sa sprievodca inštaláciou lampy a svietidlá!

Štítky: kožené moto vesta, morská víla a pirátske, výfukové šál pre honda, luster marockej, hliníkové oar, art deco prívesok, mozaika prívesok, príslušenstvo pre lodné pvc, lampa maroko, nordic moderný loft visí sklenený prívesok na čítanie.

Je Stmievateľné Áno
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Materiál Sklo, Kameň
Pôvod CN(Pôvodu)
Tienidlo Farba Červená
Povrch Brúsený Nikel
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Napätie 220V
Osvetlenie Priestoru 5-10square metrov
Certifikácia CCC
Základný Typ E27
Prepnúť Typ Senzor
Názov Značky DEEVOLPO
Štýl Moderné
Číslo Modelu 2
Miesto Salón
Technics Kované
Počet svetelných zdrojov 1
Typ Inštalácie Kábel Prívesok
Záruka 1
Zdroj Napájania AC

Napíšte svoju recenziu!

Nordic led crystal led kameň hanglamp lesk pozastavenie e27 prívesok svetlo nordic light retro lampa visí obývacie spálne

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty