Leg warmers Kompresie Ženy Profesionálne Teľa Ponožky Priedušná Rukáv Nohu Výkon Fit Shin Dlahy Teľa Úľavu od Bolesti 8.14

Novinka

€2.35

Teľa Kompresný Rukáv Nohu Výkon Podporu Shin Závlačky & Teľa Úľavu Od Bolesti

Funkcia ★ SOTVA TAM -Prostredníctvom špecializovanej oko pre detail, Spustiť Navždy Športové vytvoril premium Leg Kompresný Rukáv ideálne pre každý deň potrebuje.Vyrobené z odolného, vysoko kvalitné materiály a starostlivo merať, aby sa zabezpečilo presné fit, robíme naozaj istý, že dostanete to, čo ste zaplatili za!Sú tak pohodlné, budete zabudnúť na ich máte na to! ★ WARM UP - je známe, že teplý sval je menej pravdepodobné, že budú zranení a vykonáva celkovo lepšie.Keď priedušná, náš kompresný rukáv je pevný dosť pomôcť zvýšiť prietok krvi v celom vaše svaly na nohách, a ponúka dostatočný odpor, aby vaše nohy extra podporu, a zároveň zvýšiť vaše športové aktivity. ★ BOLESŤ PREČ - Ak ste sa niekedy zaoberali Shin Dlahy, viete, nepohodlie a priamych bolesti môžu priniesť.Cítiť istejšie zostať na nohách a zabrániť, aby sa predišlo nežiadúcim bolesti, ako aj svalové kŕče, keď ste na cestách, v práci, alebo hrať!Nezáleží na tom, či ste bežec, zdravotná sestra, sú tehotné, alebo len príležitostne vyskytne nohu bolesť, naše rukáv je práve to, čo budete potrebovať!

★ PROFESIONÁLNY STUPEŇ KOMPRESIE - Keď príde k kompresia výstroj, nie všetci sú si rovní.Niektoré sa nezmestia právo, a niektoré nefungujú správne, ale s Run Navždy Šport, môžete si byť istí, že dostanete kvalitné nosenie s pravdou absolvoval kompresia signálu 20-25mmHg, ktorá pomôže zlepšiť výkon a súčasne zmierniť nohu bolesť a opuch.

Prednosti a výhody nosenia Blitzu Kompresie Teľa Rukávy:

1.Turisti, Chodítka, turistami, bežcov a bežcov - Stráviť celý deň chôdza a beh bez svalové napätie, kŕče, a maskáče.

2.Outdoorových nadšencov a Športovcov - Menej svalové napätie znamená, že môžete trénovať tvrdšie, cítiť silnejší a lepší výkon v telocvični a na ihrisku.

3.Pracovných miest, ktoré zahŕňajú veľa stojaci - Priniesť viac energie do vašich nôh!Žiadne ďalšie nohy bolesť z stáť celý deň v práci!

4.Vzduch Cestovateľov - Skvelé pre vzduch cestovanie - Najlepšie Letu ponožky - Pomáha znížiť bolesť a zlepšuje prietok krvi v nohách.

5.Ľudia s nohou problémy - Predchádzať a znižovať príznaky Shin Dlahy, Teľa Kŕče, opuchnuté nohy a Vytiahli Svaly.Čo Získate:1 ks Nohu Kompresné Ponožky Veľkosť Dĺžka Obvod top Obvod spodnej M 29 cm/11.41" 26-32 cm/10.23-12.6" 16-19 cm/6.3-7.48" L 30 cm/11.81" 28-34 cm/11.02-13.38" 18-21 cm/7.08-8.26" XL 31 cm/12.2" 30-39 cm/11.81-15.35" 20-23 cm/7.87-9.05"

Štítky: leg warmers hnedá žena, leg warmers žena nohy, leg warmers ženský, úplné nohu kompresný rukáv, tkané leg warmers, leg warmers pevný, leg warmers tmt, nike nohu kompresie, leg warmers pou, nohu teľa kompresie.

Pohlavie ŽENY
Nemravný Obrázok No
So Sexuálnym Podtextom No
Vzor Typ Pevné
4 Ponožky,Socking
1 Bežné,PolyesterItem
Položka Druh Leg Warmers
3 Bežné Vonkajšie Cestovanie
Položka Dĺžka Free Size
2 Ženy,Dievčatá
Názov Značky JAYCOSIN
Materiál Polyester
5 Priedušná Pančuchy
6 Čipky Luk Roztomilý Pančuchy
Číslo Modelu ponožky Bavlnená Zmes
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Leg warmers Kompresie Ženy Profesionálne Teľa Ponožky Priedušná Rukáv Nohu Výkon Fit Shin Dlahy Teľa Úľavu od Bolesti 8.14

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty