Prenosné 15-20kg Vody Plnené Nastaviteľné Činka šetrné k Životnému Prostrediu Školenia Ramena Svaly Fitness Činka Proti Nárazu,

Novinka

€31.89

Fitness Vody Plnené Nastaviteľné Činky Hmotnosť 20KG posilňovací Tréning Ramena Svaly Fitness Vstrekovanie Vody Činky

Informácie o produkte: 1、Nastaviteľné Tréningové Hmotnosť: Tieto inovované činka voda môže podržte tlačidlo 0~45 libier.Rozšírenie bar je silnejší ako ostatní.Cvičenie vaše biceps, triceps, ramená.Previesť tukov do svalov.Majte hornú časť tela zdravé a vaša pleť pevnejšia.Tieto cestovné činky sú sklopné a váži iba 2.2 lbs (vrátane kravatu prúty a ostatné časti), znížiť cestovné batožiny.

2、Vysoká Kvalita a Trvanlivé: Vyrobené z vysoko kvalitných ABS materiál, žiadny zápach, soft & odolné.Naše vody závažia činky môžu byť použité na dlhú dobu, bez ohľadu na to, ako sú roll bez deforming alebo lámanie.

3、Nastaviteľná Hmotnosť: Aplikovať vody do tašky a upraviť do 15 KG-20 KG podľa vašich požiadaviek.

4、Bezpečné a Bezpečné: Sme profesionálny výrobca špecializujúca sa na výrobu a predaj takýchto vody činky.Máme absolútnu dôveru v kvalitu.závažia činky môžu nielen rýchlo cvičenie hornej časti tela, silu, to je doplňovanie vody zariadenie, nastaviteľný činky sú bezpečnejšie ako pevné žehlička a nebude bolieť podlahy a rodina.

5、Užite si Športové kedykoľvek: uistite sa, prenosné činky vody pre zaneprázdnené ženy/muži.Sú ľahko sa prenáša a lepšie spravovať svoju fyzickú kondíciu na všetky časy.Profesionálne zvoliť správnu úroveň obtiažnosti svojho osobného tréningu.

Popis:

Materiál: PPC

Non-slip rukoväť, nie je jednoduché proklouznout

Balenie Zoznam:

Ball bag*8

Pákový efekt*2

Skrutka *8

Fotografie Produktov:

Štítky: činka nastaviteľný stojan, nastaviteľné činka podporu, 2 činka nastaviteľné, nastaviteľné fitness činka, posilňovni činky nastaviteľné, nastaviteľné činky činka, činka skladacie nastaviteľné, muži nastaviteľné činka, nastaviteľné činka pár, činka závažia nastaviteľné.

Oddelenie Meno MUŽI
Aplikácia Hubky Typ Fitness Činka
Číslo Modelu Činka
Druh Electroplate
Dropshipping Podpora
Funkcia ZBRANE
Hmotnosť 20kg

Napíšte svoju recenziu!

Prenosné 15-20kg Vody Plnené Nastaviteľné Činka šetrné k Životnému Prostrediu Školenia Ramena Svaly Fitness Činka Proti Nárazu,

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty