QIYI Palma Kúpeľni Sprchový Záves Nepremokavé Polyesterové Tkaniny Kúpanie Záves na Sprche rideau de sprcha cortinas de bano

Novinka

€15.16

Naša značka príbeh začína tu.

QIYI Domova má nezávislé vzory a našich vlastných továrňach.Zamerali sme sa na špičkovej technológie a digitálne 3D tlač.

Dúfame, že sa priniesť nové farebné život pre stále viac a viac rodín skúsenosti, uistite sa, že je to viac vzrušujúce a zdravšie!

Vlastnosti Produktu:

❤ 100% Polyester Sprchový Záves: High-kvalitné odolné proti vráskam & nepremokavé tkaniny tkaniny, ktorá je vyrobená odolávať vlhkosti-bohaté kúpeľňa prostredia.

❤ Bezpečné a Eco-Friendly: Naše sprchový záves je vyrobený z odborne vybraná a dôkladne testované polyesterovej tkaniny, ktorá nedáva mimo nepríjemné chemický zápach ako vinyl, PVC alebo plast.Zdravá voľba pre všetky kúpeľne.

❤ Digitálne 3D Technológia Tlače & Trendy Dizajn: Ponúka živé farby, a vynikajúci obraz.Č Vyblednutiu a Eco-friendly procese tlače.Oko-lov prímorské vytlačí dať vaše vaňou alebo sprchovacím kútom štýlový vzhľad.Skvelé domova pre hlavné kúpeľňa, kúpeľňa pre hostí, alebo dieťa je kúpeľňa.

❤ Jednoduchá Starostlivosť: Ľahko udržiavať váš sprchový záves s jednoduchým utrite z vlhkou handričkou.Quick-dry a stroj umývateľný pre vaše pohodlie.Ak nie sú záhyby a vrásky, prosím, jemne hladká ju po železo.

[Výrobku Zobraziť Detaily]

[Okraj&Diera]

[Nepremokavé Test]

[Nádoby]

Štítky: vaňa opony sprcha, opona v vaňa, opona sprcha nepremokavé, kúpeľňa záves na sprche, kúpeľňa transparentný záves, kúpeľňa záclony, kúpeľňa opony nastaviť, kúpeľňa opony biela, opona nepremokavé, vaňa záclony.

Veľkosť 150x180cm / 180x180cm / 180x200cm
Vzor More & Beach & Rastlín
Štýl Tropické Scenérie
Funkcia Nepremokavé & Mouldproof
Názov Značky qiyi
Číslo Modelu 11004
Na mieru Áno
Materiál Polyester

Napíšte svoju recenziu!

QIYI Palma Kúpeľni Sprchový Záves Nepremokavé Polyesterové Tkaniny Kúpanie Záves na Sprche rideau de sprcha cortinas de bano

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty