Modabelle Župan Mariage Sirene Biela/Ivory Morská víla Svadobné Šaty Vestido De Noiva tvaru Lištovanie Tylu Svadobné Šaty

Novinka

€100.08

Farba: Farba sa môže líšiť medzi rôznymi CRT a LCD obrazoviek.nemôžeme zaručiť, ktorá farba našich produktov bude presne rovnaké, ako obrázky, ktoré ste vidieť.

Dič pre dph : Brazília Hostí , uveďte prosím CPF číslo v záujme plynulého colné odbavenie, to bude nevyhnutné, ak si vyberiete

prepravná spoločnosť UPS alebo DHL.Ruský Zákazníkov , potvrďte prosím vaše meno je meno aj priezvisko.

Príslušenstvo: Všetko príslušenstvo, ktoré je znázornené na obrázkoch nie sú zahrnuté.

modabelle Župan Mariage Sirene Biela/Ivory Morská víla Svadobné Šaty Vestido De Noiva tvaru Lištovanie Tylu Svadobné Šaty

Akceptujeme Prispôsobené šaty.Ak potrebujete na zákazku šaty, prosím, vyplňte nasledujúce podrobné informácie a potom ich odoslať k nám zanechal správu.Môžete tiež povedzte nám vaše ďalšie požiadavky, budeme sa snažiť v našich silách, aby službu.Vďaka. 1. Poprsie ________ palce /cm 2. Pás __________ cm /3 cm. Boky _________ cm /4 cm .Duté podlahy _________ palce /cm 5 .Výška _________ palce /cm

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke alebo lodné náklady.Budeme deklarovať položky ako vzorky a

nízku hodnotu, aby sa zabránilo príliš veľa dane.Ale niekedy, v niektorých krajinách,

colník môže byť veľmi prísne a nemôžeme úvahy všetky colné poplatky, tak prosím pozrite sa na to colného

politiky na svoje miesto.Ak budete musieť platiť colné poplatky, je to vaša povinnosť k svojej vlastnej krajine, kupujúci by mali pochopiť túto situáciu.

Storno Objednávky

Chápeme, že objednávanie šaty pre špeciálne príležitosti je významný podnik, a naše storno bola vytvorená s ohľadom na túto skutočnosť.Je však dôležité poznamenať, že naše šaty sú vyrobené na objednávku, a keď sa proces vytvárania začala materiály, nemožno ho znova použiť.Dobrou správou je, že po uvedení vašej objednávky, ešte stále je čas, aby sa do vašej mysle.Prosím, pozrite si naše storno nižšie.

Naše Výmazy Politiky

1.Objednávky zrušená do 24 hodín, potvrdenie platby, bude mať nárok na plnú náhradu.

2.Objednávky zrušená 1-3 dni po zaplatení potvrdenie bude mať nárok na čiastočné vrátenie peňazí, skladajúci sa z celej prepravné náklady a 50% z kúpnej ceny výrobku.

3.Objednávky zrušená po 3 dňoch potvrdením platby, bude mať nárok na čiastočné vrátenie peňazí, skladajúci sa z celej lodné náklady.

4.Akonáhle bude vaša objednávka bola vyexpedovaná, nie je možné stornovať.

Vrátenie Na Výmenu alebo Vrátenie peňazí

1.Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá.Po príchode z vášho balíka, sme povzbudiť, aby ste skontrolovať a uistiť sa, že šaty boli vyrobené na objednávku špecifikácie.Skúste na svoje šaty, akonáhle je to možné bez odstránenia značky, meniť, alebo umývanie šaty.

2.Ak ste vrátenie alebo výmena šaty alebo príslušenstvo, prosím, uistite sa, že sú v pôvodnom stave - unworn, neumytými, nezmenený, nepoškodený, čistý, bez žmolky a vlasov a s tagy neporušené a pripojené.

3.vlastné prispôsobiť nemôže prijať akéhokoľvek dôvodu zrušiť a retreun.

Chybné, Poškodené alebo Misshipped Položiek

Máte nárok na vrátenie plnej kúpnej ceny plus poštovné za chybné, poškodené alebo nesprávne odoslané položky.Ak si myslíte, že váš tovar bol poškodený počas dodanie, musíte najprv získať "škody." dokumentáciu od svojho doručenie dopravcom.

Veľkosti alebo Montáž Problémy,

Ako všetky naše šaty sú ručne šité a vlastné prispôsobené, hotové šaty môžu líšiť v závislosti od približne jeden (1) palec v oboch smeroch z uvedených meraní.

Šaty nie je veľkosť si objednať

Malo by sa vaše šaty veľkosť líšia od špecifikácií vaša objednávka viac ako jeden palec, odporúčame vám nájsť miestny krajčír, robiť úpravy, a budeme radi náhradu až do 100% z ceny produktu v krajčírstvo náklady.Ak vyberiete túto možnosť, nezabudnite požiadať o doručení z vášho mieru ako kópia musí byť k dispozícii pri žiadosti o vrátenie dane.

Šaty sú veľkosti ste si objednali ale nesedí

Šaty, ktoré sa nehodia správne, ale fit špecifikácie ste si objednali nemožno vrátiť alebo vymeniť.

Vezmite prosím na vedomie: ak vaša objednávka špecifikácie sa líšia príliš výrazne z konečnej veľkosti žiadosti, zmena veľkosti, nemusí byť možné

Návrat Procesu

1.Podala daňové priznanie žiadosť predávajúci do 15 dní od vašej objednávky zásielky*.Aj vysvetlenie a fotografiami dokumentujúcimi dôvod pre návrat.Vráti nebudú akceptované bez predchádzajúceho súhlasu mojom obchode.

Štítky: vysoký výkon rbg led, vosk wo1 0 nikotínu, stirrers chevrolet, vosková pečať ružová láska, voskovaný kábel prírodné, za stáleho miešania pohár 800ml, vosk pečiatka japonskej, voskovaný zubné model, strmeň pančuchové nohavice nohu.

Položka Druh Svadobné Šaty
Princezná Svadobné Šaty vestido de noiva 2019
Vstavaný Podprsenka Áno
Skutočné Obrazy Áno
Štýl župan mariage de
Vzory Backless svadobné šaty
Pre Tehotné Ženy No
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov
Dekorácie Lištovanie
Druh Svadobné Šaty
Dĺžka Šiat Poschodie-Dĺžka
Vlak Sweep/ Kefa Vlak
Názov Značky modabelle
Veľkosť Custom made, Plus Size,Standard Size
Výstrih V-Neck
Späť Dizajn Čipky
Módny Prvok vintage
Doprava rýchle dodanie
Silhouette Vysoká/Nízka
Číslo Modelu 201808211413
Rukáv Štýl Spp Rukáv
Pasu Prírodné
Svadobné Šaty Textílie Tylu

Napíšte svoju recenziu!

Modabelle Župan Mariage Sirene Biela/Ivory Morská víla Svadobné Šaty Vestido De Noiva tvaru Lištovanie Tylu Svadobné Šaty

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty