Hayao Miyazaki animácie Odvážneho Preč Retro Vintage Poster plagát na Stenu Dekor Pre Domáce Bar, Kaviareň forkid izba

Novinka

€0.59

Poznámka:(Prosím, prečítajte si pred objednávky) 1. Výrobok je doprava zadarmo tým, že "Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus" , To nemôže byť trackafter pozemok ľavej Číne.Ak potrebujete úplné sledovanie ,prosím, zvoľte "Čína Príspevok Registrované Air Mail ",a pridať peniaze na sledovanie. 2.Ak vaše potvrdenie prichádza čas, stále nie je príjem tovaru, nás prosím kontaktujte, sme sa rozšíriť dátum doručenia prvýkrát. 3. Prosím, don\ \ 't open spory, do 60 dní .Ak po 65 dňoch si ešte stále nedostávajú tovar, prosím, kontaktujte nás na solove to .Farba: Plagáty 100% z reality, ale kvôli rôznym zobrazenie reality obrázok farba rozdiel, takže sa pravdepodobne dostávať plagáty a uvidíte obrázky v farba je trochu iný. (aktuálny plagát relatívna displeji sa mierne žltkastý bodov)

Materiál: 150 g kraft papier

Milí Kupujúci:

1.Mini zmiešané objednávky je skvelé !ak hodnota jednej objednávky je nad 250USD, pošleme vaše tašky von cez EMS,

ak si kúpite viac položiek, tu by sme chceli ponúknuť viac, zľavy a vzorky zadarmo!

Náš Sľub:

1.Keď dostanete svoj tovar do 7 dní, môžete použiť pre akýkoľvek dôvod, napríklad: nepáči, príliš veľké, príliš malé ...atď.

Žiadosť o vrátenie výrobku .

2.keď ste spokojný / á s kvalitou alebo zistíte, že tovar nie je v súlade s opis,prosím, neváhajte nás kontaktovať za účelom odškodnenia.

Doprava:

Na persent , naše doprava je EMS a Čína príspevok vzduchu ,medzi nimi,Čína príspevok je doprava zadarmo ale s dlhý čas dospieť , Ak chcete, iné rýchlejšie prepravu režim, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis.

Dodávateľ Sľub

Vracia:

Poskytujeme bezplatné 7 DŇOVÁ ZÁRUKA pre túto položku a ponúkame výmenu alebo vrátenie peňazí, ale všetky návrat poštovné náklady sú zodpovednosť kupujúci.

Vezmite Prosím Na Vedomie:

1.Nie sme pokrytie všetkých položiek za škodu po použití alebo v dôsledku poškodenia vodou,

2.Celý okamžite vrátenie bude poskytnutá položky sú vrátené do pôvodného stavu v lehote 7 dní na naše miesto.

Iné Politiky, Ktoré:

*Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

*Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa.Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.

*Vážne Kupujúci Iba V Tom!Prosím, miesto cenovú ponuku, len ak súhlasíte so všetkými podmienkami.

Spätná väzba:

Pretože vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.Budeme dávať pozitívnu spätnú väzbu na vás príliš.Ďakujem vám veľmi pekne!

Ak existuje akékoľvek problémy vo vašom nákupe, prosím pošlite nám e-mail pred odoslaním vášho hodnotenia.Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.

Vaša satisfication je naším najväčšiu moc.Budeme sa snažiť v našich silách, aby služba vám!

Užite si nakupovanie a majú krásny čas v našom obchode! :-)

Štítky: umenie stenu, dekor retro, Sulfátový Papier Plagát, vintag, plagát na stenu, plagát rock, retro plagátu, kovové prihlásiť, kovové plagát, papier plagát.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Hayao Miyazaki animácie Odvážneho Preč Retro Vintage Poster plagát na Stenu Dekor Pre Domáce Bar, Kaviareň forkid izba

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty