51mm Chrome Výfukových Chvost Šál z nehrdzavejúcej ocele Motocykel Výfukových Uniknúť Šál Rúra s DB Vrah pre Honda, Yamaha, Kawasaki

Novinka

€41.83

51mm Univerzálne Motocyklové Výfukových Uniknúť Šál Rúra s DB Vrah pre Honda, Yamaha, Kawasaki

Popis:

To je 100% zbrusu nový výfukový šál rúry, s premuim kvalitné a štýlové appereance, čo je veľký upravený príslušenstvo pre vaše nahradiť tradičné výfukového potrubia.

Funkcie: Premium konštrukcia z nerezovej ocele s pridanou proces povliekania s vysokým teplotám a anti-korózne, vynikajúca životnosť.Robí váš motocykel rev s vynikajúcim zvukom a pomáha získať maximálny výstup, zabezpečiť jeho špičkový výkon.Spolu s odstránenie DB vrah, ktorý je dobrý pre malé hlasitosti výstupu motocykel, a vymeniteľné umožňuje pre veľké posunutia motocykel výfukových zadusiť.Prichádza s 51mm zváranie adaptér, vhodný pre väčšinu motocykle, ATV a skútre s výfukového potrubia na priemer 36 mm-51mm.Ako pre Honda / Yamaha / Kawasaki / Suzuki, atď.Držiaky a príslušenstvo sú zahrnuté, jednoduchá inštalácia.

Špecifikácie:

Stav: 100% zbrusu nový

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Farba: voda tlač z uhlíkových vlákien

Typ: kónického tvaru

Veľkosť: zobrazí ako obrázok

Hmotnosť balenia: cca.1677g

Obutie: pre väčšinu motocykle, ATV a skútre s 35-51mm priemer výfukového potrubia, ako je napríklad Honda / Yamaha / Kawasaki / Suzuki, atď

Zoznam Balíkov:

1 * Výfukové Šál Rúry

1 * Adaptér

1 * Súbor Montážne Príslušenstvo (zobrazí sa ako obrázok)

Poznámka:

1. Je ľahké nainštalovať, ale profesionálna inštalácia je vždy odporúča.

2. Prosím, aby 0.2 palec chyba kvôli ručné meranie, vďaka za pochopenie.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. \ 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie.vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.agc.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: harley davidson black výfuku, harley davidson výfukových príruby, harley davidson výfukové systémy, harly davidson výfuku, harley davidson výfukových hrniec, harley davidson výfukových chopper, harley davidson ultra výfuku, harley davidson electra výfuku, harley davidson výfukových ozvučnice, harley davidson odomet.

Druh Materiálu z nehrdzavejúcej ocele
Špeciálne Funkcie Carbon Fiber Výfukových Utlmiť
Štýl 3 Výbava Upravené Auto Zadné Ostrohové Hrdlo Vložky Príslušenstvo
Položka Hmotnosť 1.677kg
Motobike, Aby Harley-Davidson
Položka Dĺžka 13.6inch
Štýl 2 Auto Auto, Výfukové Šál Hrot Z Nehrdzavejúcej Ocele Rúry Chrome
Položka Priemer 2inch
Štýl 1 Chrome Výfukových Chvost Šál Rúry Tipy
Názov Modelu 51mm Šál Rúry
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Šírka 4.7inch
Externé Testovanie Certifikácia CCC

Napíšte svoju recenziu!

51mm Chrome Výfukových Chvost Šál z nehrdzavejúcej ocele Motocykel Výfukových Uniknúť Šál Rúra s DB Vrah pre Honda, Yamaha, Kawasaki

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty