Sculpby štetcom i-spleť kefa ružová leopard

Novinka

€5.76

Kefa na detangling vlasy I-Spleť Kefa Ružová Leopard.

Osobitne navrhnuté na odstránenie uzlov s jemnosťou.Jeho 381 hrotmi sú distribuované spolu 8 koncentrické línie na dosiahnutie väčšej efektívnosti a v 3 úrovniach vysoký dosah na všetky vlasy sekcie, čím sa znižuje jeho rozbitie.

Kefa na detangling vlasy S dizajnom vytvorená špeciálne na odstránenie uzlov jemne.Jeho 381 hrotmi sú distribuované spolu 8 koncentrické línie na dosiahnutie väčšej efektívnosti a v 3 úrovniach vysoký dosah na všetky vlasy sekcie, čím sa znižuje jeho rozbitie.

Takisto ponúka ergonomický tvar pre ľahšiu manipuláciu s väčšie pohodlie.

Je vhodný pre všetky typy vlasov, aj detinské.Rozlúčiť do Brucha a spleti a získať hladké, rýchle a príjemné štetcov.

Atraktívne zviera tlače ružová leopard dizajn.

Všeobecná charakteristika odstraňovať namotané jemne a v menej minulosti.Ergonomické s 381 hrotmi na 3 efektívnejšie úrovniach.Znižuje poškodeniu Vlasov.Vhodný pre všetky typy vlasov a pre deti.

Starostlivosť o vlasy: Ak chcete získať mäkké vlasy a Ľahko kefa odporúčame použiť Fialový Mesiaca NutriRepair.A kondicionér s Arganového a keratínu, že opravy kutikulu a štiepeniu Prináša lesk a robiť vlasy jednoduchšie.Pre detské vlasy najlepšie riešenie je Celkom Mäkké Starostlivosti, Opravy a Kondicionér bez oplachovania S 10 účinky na vlasy, ktorý neobsahuje parabény, silikóny, sulfates, fosfáty alebo alergény.Ak sú vaše vlasy sú krehké a má mnoho rozbitie môžete posilniť to s TricoVIT anti-jeseň opravy liečby, v pohodlné pľuzgiere, veľmi ľahko sa aplikuje na zvýšenie kapilárnej hustota a hrúbka vlasového vlákna.

Štítky: olaf prípade samsung j7, zvukový signál audi a3, železničnej japonské žalúzie, mi9 prípade kreditnej karty, mi8 xiao popsocket, mi9 prípad späť peňaženky, prírodné sovietskeho mince, železničnej injekčných 4g63t, olaf kostým 8 rokov.

Napíšte svoju recenziu!

Sculpby štetcom i-spleť kefa ružová leopard

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty