Auto Auto Nálepky Odtlačkový Basketbalovú Loptu Šport Fan Art Nárazníka Dekor Vzor Predné Sklo Cool Obtlačky Vymeniteľné L540

Novinka

€1.26

Materiál :

Šetrné k životnému prostrediu vinyl

Tento Obtlačky Sú Skvelé Pre Zdobenie Vnútorné A Vonkajšie Povrchy A Môže Byť Aplikovaný Na Akýkoľvek Hladký Alebo Semi-Hladké Povrchy-Zrkadiel, Skla, Dvere, Nábytok, Autá, Kovové, Plastové A Steny.

Samolepiace die-cut vinylové nálepky ,jej č pozadí budú vaše steny vyzerá ako maľované.

O Veľkosti :

15 cm široký Ako používať :

Krok 1 : Vyčistite oblasť dôkladne s liehom alebo mydlom a vodou.Nepoužívajte Windex alebo podobné výrobky, pretože to opustí zvyšok za to, že bude brániť nálepky z dodržiavanie dobre.Krok 2 :Príprava nálepky na žiadosť pevne trením stierkou alebo kreditnou kartou cez jasný prenos pásky.

Tým sa odstráni všetky vzduchové bubliny, ktoré môžu mať tvar a je nálepka držať na prenos pásky.

Krok 3 :Kôra biela kniha podklad mimo nálepky.Ak nálepka lipne k podložke,pomaly výmene podkladového papiera a zopakujte Krok 2.

Krok 4 :Pomaly nižšia nálepky na povrch a votrite ho na svojom mieste pevne s stierkou alebo kreditnej karty.Štart v strede a prácu si cestu von.

Krok 5 :Pomaly šupkou jasné prenos pásky mimo uhlom.Dávajte pozor, aby potiahnite nálepky z povrchu.Ak nálepka ťahá preč z povrchu, zopakujte Krok 4.

Štítky: loď protector, lenovo w540, honda ventil podložka auta, loď teak, basketbalovú loptu, t540p, odtieň textílie, lenovo t440p, gw basketbal, io basketbal.

Položka Druh Nálepky
Položka Dĺžka 15cm
Druh Iné 3D Nálepka
Kategória Nálepky
Názov Značky Felizdecor
Položka Priemer 25cm
Názov Modelu l540
Balenie Prichádza Balené
Položka Šírka 0inch
Model Iné
Druh Materiálu Vinyl
Typ Nálepky Auto Tela
Položka Výška 0.1cm
Umiestnenie Nálepky Kufor
Dizajn karikatúra

Napíšte svoju recenziu!

Auto Auto Nálepky Odtlačkový Basketbalovú Loptu Šport Fan Art Nárazníka Dekor Vzor Predné Sklo Cool Obtlačky Vymeniteľné L540

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty