1Pcs 36 MM 30LED Vysoký Výkon Nízka Spotreba Ultra Dlhá Životnosť Auta Canbus bez Chýb Interiérové Svetla na Čítanie Žiarovky 12V#289594

Novinka

€0.61

Tachometer Upozornenie: Zbrusu nový a vysoko kvalitné Ľahko nainštalovať, odolné, vysoko kvalitné, Jednoduchá inštalácia, jednoducho nahradiť, vhodné použiť Náhradu za konvenčné halogénové svetlo, tieto LED svetlá sú jasnejšie ako zásoby žiaroviek Na výmenu dverí lampa, špz čítanie, čítanie svetlo, atď Nízka spotreba elektrickej energie a extrémne dlhá životnosť Použitie: Dvere Lampa, špz Čítanie, Čítanie Svetlo, atď.

Špecifikácia: Pracovné napätie:DC 12v Farba:Biela,Ľadová modrá Rozmery:36 mm 30LED Viac ako 50 000 hodín životnosti S hliníkovým tepla Fin v zadnej časti sa Vzťahujú na:dvere, svetlo, lampa na čítanie, loď svetlo, interiér, mapa svetlo, svetlo dome et C.

Dôležité Upozornenie: Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Package Zahrnuté: 1 x LED Auto Svetla

Č Retail Box.Zabalený Bezpečne v Bubline Taška.

Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po platbe je jasné.Poznámka: Čína Príspevok Air Mail/Pozemok len patrí na celom svete post systém, ktorý je oveľa pomalší, než špeciálnym dodacím.Položky dorazí v 7-25 pracovných dní na celom svete zvyčajne.A čas príchodu závisí aj od niektorých faktorov a rôznych oblastiach.Všeobecné čas príchodu tabuľky je uvedený nižšie pre váš záver:

Pred placeing vašej objednávky, prosím, potvrďte cenách a ďalšie podrobnosti s dodávateľom.Prosím, uistite sa, že ste si prečítať celý popis a súhlasíte s tým, aby transakcie pred nákupom.

Ak položka je chyba, keď ho dostanete, alebo nie ste spokojný s tým, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť.Ale tieto predmety musia byť späť v pôv. stave.Prosím, kontaktujte nás vopred a skontrolovať spiatočnú adresu, než vám to vrátiť.Ak položka je chybné v 3 mesiacoch, by sme mohli odosielať vám nové náhradné zadarmo, alebo ponúknuť plnú náhradu po prijatí chybné položky.Ak položka je chybné v 12 mesiacov, tiež by sme mohli ponúknuť vám náhradnú službu, ale budete musieť zaplatiť dodatočné prepravné náklady.

Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Zákazníckych Služieb, a náš služby zákazníkom špecialisti sú vždy stál na riešenie akéhokoľvek vášho problému.Vysoko oceňujeme váš 5-HVIEZDIČKOVÝ POZITÍVNU spätnú väzbu a prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc.

Štítky: práva volkswagen, prezident volkswagen, led t10, t10 33, hovor volkswagen, w5w, t10 w5w, led auto t10 200lm, gt volkswagen, volkswagen mechanizmus.

Dimentions 36 mm 30LED
Sa vzťahujú na dvere svetlo, lampa na čítanie, loď svetlo, interiér, mapa svetlo, svetlo dome
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Hmotnosť 0.010kg
Bora-Rok Dvetisíc desať
Farba Biela,ľadová modrá
Napätie 12V
Pre Vozidla Značky/Modelu Volkswagen
Lúmenov 2400Lm
Typ Rozhrania T10 (W5W/194)
Názov Modelu 289594
Názov Značky Bostar
Položka Druh Svetlá Na Čítanie
Volkswagen Model bora
Príkon 5W

Napíšte svoju recenziu!

1Pcs 36 MM 30LED Vysoký Výkon Nízka Spotreba Ultra Dlhá Životnosť Auta Canbus bez Chýb Interiérové Svetla na Čítanie Žiarovky 12V#289594

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty