Stereo Mikroskopom-AmScope Dodávky 7X-45X Boom Stojan Trinocular Zoom, Stereo Mikroskopom + 54 LED Svetlo

Novinka

€329.48

Toto je trinocular 7X-45X zoom, stereo boom mikroskop s 54-LED prsteň svetla.Mikroskop prichádza s trinocular hlavu s 30 mm SUPER widefield high-eyepoint okuláre a na jedno rameno heavy-duty boom stojan, ktorý ponúka krištáľovo jasný ostrý obraz, super widefield pohľadu a veľké pracovná vzdialenosť.

High-eyepoint optická konštrukcia zaisťuje jednoduché a pohodlné pozorovanie pre všetkých druhov užívateľov vrátane lupa " nositeľa.Boom stojan ponúka flexibilitu na pokrytie veľkých pracovnej oblasti.Intenzita-nastaviteľné LED prsteň svetla ponúka svetlé, aj a chladné svetlo osvetlenie.

Tento mikroskopia systém je ideálnym nástrojom pre gemologists, rytci, kolektory a niekto v polovodičových a/alebo elektronického priemyslu.To je právo mikroskop pre biologické laboratórne aplikácie, ktoré vyžadujú nízke úniku tepla.Tento stereo lupa mikroskop je vyrobené tým istým technici a na tej istej výrobnej linke, ktorá robí optické nástroje pre Leica, Zeiss, Nikon a Olympus.To je úplne nový v továrni zaplombovaných boxov.Jeho maloobchodná cena je $1,300.

Vlastnosti: 7X-45X Veľký Zoom Výkon Mikroskopu na Boom s 54-LED Prsteň Svetla! 45 ° Sklon Trinocular Hlavu s SUPER Widefield High-Eyepoint Okuláre Postaviť Stereo Ostré Snímky za SUPER Widefield Pohľadu Plný Optické Sklo Prvky Presné Zem Sklenené Šošovky s Vysokým Rozlíšením s Veľkou Rovinnosti a Kontrast Krištáľovo čisté Pôvodné True Color Obrázky 30 mm SUPER Widefield Okulárov: WF10X/20 Veľká Pracovná Vzdialenosť Presné Zarovnanie Zabezpečenie Únava-Free Dlho Zobraziť Obe Očné-Rúry s Nastaviteľným Diopter Nastaviteľné Interpupillary Vzdialenosť Single-Boom Arm Stojan Pokrývajúce Veľké Pracovný Priestor, Heavy-Duty Liate Ocele Stojan Skončil s Škvrnám Odolný Smalt Robustný solídneho Ocele Base Všetky Kovové Mechanické Komponenty Vyrábané podľa ISO 9001 a Kontrolu Kvality Štandard

Špecifikácie: Vedúci: 45 ° sklon 360 stupňov otočná trinocular Okuláre: 30 mm Super widefield high-eyepoint WF10X/20 Cieľ: 0.7-4,5 X Zoom: 6.5:1 Diopter Úprava: +/-5dp Interpupillary Vzdialenosť: 2-3/16" - 2-15/16" (55-75mm) zorné Pole: 1-1/4" (33 mm) priemer Pracovná Vzdialenosť: 4" (100mm) Osvetlenie: 54-LED prsteň svetla Napájanie: 110-240V, 50-60HZ, Automatické Prepínanie Boom Stojan: 16" single-arm (celková dĺžka: 24"), 17" vysoká pilier, 9" x 9" x 1-3/4" solid liatej ocele base

Balenie Zoznam : Jeden Trinocular Stereo Zoom Hlavu Jeden Pár SUPER Widefield Okuláre 10X Jeden-Boom Arm Stáť Jeden Zameranie Rack Jeden 54-LED Prsteň Svetla s napájacím Adaptérom a Zabudovaný Stmievač Jeden 48 mm Závit Krúžok Svetlo Adaptér Jeden Pár Očí-ochranné Kryty Používateľská Príručka pre Mikroskopom Prepravná Hmotnosť: 65 kg Balenie: 2 (50 libier & 15 libier)

Platba: • prijímame Alipay tu.Prosím, aby platbe do 3 dní od objednávky, ak je to možné.Prepravné: • My len loď položky do potvrdil adresu v www.agc.sk (okrem APO/francúzskej polynézie), tak prosím, uistite sa, že adresa je správna, pred nákupom. • Položky väčšina objednávky bude dodaný von do 1-3 pracovných dní po prijatí platby potvrdenie a môžete prijímať ich v rámci 10-28 pracovných dní.Dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 28 pracovných dní alebo viac. • Nie sme zodpovední za dovozné clá alebo poplatky. • Poškodené na Príchod: Keď si podpísať zásielku, skontrolujte prosím, či je starostlivo.Lepšie by sa video alebo fotky, keď ho otvoríte.Ak nie je akékoľvek poškodenie alebo nedostatok pre vašu zásielku, obráťte sa na vašej pošte alebo Express hned, Prosím pošlite video alebo fotografie na našich servisných pracovníkov súčasne.Spätná väzba: • spoliehame sa na www.agc.sk je spätnú Väzbu a spokojnosť zákazníkov uspieť.Preto,váš názor je pre nás veľmi dôležité.Prosím, nechajte 5 hviezdičiek v nám spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi tovar a služby.Dáme vám najlepšiu cenu a lepšie služby, ak ste objednávku nabudúce. • Necháme späť rovnaké spätnú väzbu, aby ste po obdržaní spätnej väzby. • Prosím e-mail nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na www.agc.sk.Pomôžeme vám vyriešiť problém.Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.Chápeme, nešťastie môžete mať, ak príkaz ísť zle,ale budeme sa snažiť v našich silách, aby vám uspokojujúce výsledky. • Staráme sa o našich stálych zákazníkov,a preto sme sa vždy snaží pomôcť.Dúfam, že na vytvorenie dlhých podnikania s vami...Záruka Sľub: • poskytujeme JEDEN Rok Zadarmo Záruku na všetky naše položky (Nie je vrátane škôd, ktoré vykoná používateľ).O nás: AmScope poslaním je podporovať záujem na rozvoj vedy tým, že vysoko kvalitné mikroskopy prístupné pre zákazníkov všetkých ekonomických prostredí.Tým, projektovanie, výrobu a distribúciu našich vlastných AmScope značky mikroskopy a príslušenstvo, sme schopní udržať náklady nižšie ako iné mikroskopom predajcov.Založené na základe Ph. D. v Strojársky priemysel, ktorý urobil výskum pre NASA a U. S. Department of Energy, AmScope uznáva, že naša budúcnosť do značnej miery závisí na pestovanie vedecká zvedavosť a výskumu.S viac ako 500 modelov na sklade, sme presvedčení, že môžeme splniť vaše mikroskopom potreby či už ste nadšenec, domov školy, učiteľ alebo pokročilé výskumné inštitúcie.S tímom z NÁS-založené služby zákazníkom zástupcov a technikov, ponúkame nástroje a podporu pre vás nasledovať svoju zvedavosť—v konečnom dôsledku vedie k lepšiemu pochopeniu sveta okolo nás.Kontaktujte nás: Ak váš dopyt len spadajú pod rozsah nášho podnikania linky, prosím, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek budete potrebovať.

Štítky: amscop trinokulárny kyowa, trinocular, amscope luz led, moskito led svetlo, microscop, binokulárne microscop, microscop stereo, amscope 64 led, sukne led svetlo, vedúci trinocular.

Názov Značky AmScope
Drawtube binokulárne
Číslo Modelu SMSYG-3T-54S
Zväčšenie Pomeru 7x-45x
Materiál Kov
Teória Stereo Mikroskopom

Napíšte svoju recenziu!

Stereo Mikroskopom-AmScope Dodávky 7X-45X Boom Stojan Trinocular Zoom, Stereo Mikroskopom + 54 LED Svetlo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty