Veľkoobchod Zemný Valec Zmiešané Hrozna Prášok Citrón Crystal Kameň Korálky Voľné Korálky pre Šperky, Takže DIY Náramok Príslušenstvo

Novinka

€24.78

Názov položky :Zemný Valec Zmiešané Hrozna Prášok Citrón Crystal Kameň Korálky Voľné Korálky pre Šperky, Takže DIY Náramok Príslušenstvo 7.5"

Jemné alebo Módy :Móda

Tvar\vzor :Valca

Veľkosť :12*17 mm

Množstvo:Asi 20-21pcs

Položka hmotnosť: 100 g

Poznámka:

Vážení, Kameň je prírodný formácie ,môže sa mierne farbu a veľkosť rozdiel, ale sú jedinečné v prírode darčeky k nám.

Tieto obrázky sú len pre referenčné účely, pozrite si prosím vyššie uvedené podrobné merania, ktoré chcete vybrať farbu zobrazí na displeji môže byť mierne odlišný, pretože displeji nie je to isté,ďakujem.

Zobraziť Produkt

Platby: 1. Prosím, zvoľte si spôsob dopravy chcete po uvedení vašej objednávky. 2. Po zaplatení je dokončená, zašleme výrobok do 1-3 pracovných dní. 3. Vzhľadom na iné colné odbavenie čas v rôznych krajinách, nemôžeme zaručiť, dodacie lehoty pre všetky medzinárodné zásielky.Toto môže ovplyvniť rýchlosť kontrola výrobkov. 4. Poznámka: kupujúci je zodpovedný za akékoľvek dodatočné náklady v krajine.Žiadne dane a/alebo povinnosti.Preprava: 1. Balenie a e-mail, hneď ako je to možné po zaplatení.To trvá asi 15-45 deň poslať poštou.Niektoré krajiny vyžadujú, 20-60 dní a EMS (7 až 15 dní). 2. Všeobecne platí, že väčšina objednávky sú spracované do 1-3 pracovných dní, ale vzhľadom na neustále zmeny v našom skladovanie, oneskorené dodanie vyskytuje.Medzinárodnej prepravy trvá dlho.prosím, trpezlivo čakať.Návrat: snažíme sa poskytnúť našim zákazníkom čo najlepšie služby.Ak vrátite tovar do 15 dní po obdržaní tovaru, vrátime vám poplatky.Avšak, kupujúci by mali zabezpečiť, že návrat položka je v pôvodnom stave.Ak položka je poškodené alebo stratené, keď je vrátený.Kupujúci bude zodpovedná za takéto straty alebo škody, a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistická spoločnosť úhradu nákladov a strát alebo strát.Návrat poštovné hradí kupujúci spätná Väzba: Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, úprimne vás pozvať na dovolenku nám pozitívnu spätnú väzbu.Ďakujeme!Ak nie ste spokojní, prosím, kontaktujte nás pred odchodom akýkoľvek negatívny a neutrálny spätnú väzbu.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a spĺňať vaše požiadavky.ďakujem vám veľmi pekne!

Štítky: citrin kameň, hroznový prívesok, guľôčky sivozelená, hroznový kameň, modrá chalcedony perličiek, prehnit, Achát Klastra, citrin quartz, kaviárové perly nepravidelné, granátové šperky.

Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Hmotnosť 100g
Obchod Typ Veľkoobchod korálky
Veľkosť 12*17mm
Množstvo O 20-21pcs
Vonkajší Priemer 12mm
Položka Tvar Valec
Šperky type2 korálky pre šperky robiť
Šperky type1 Kúzlo Náramok,Príslušenstvo
Číslo Modelu stone202010415
Šperky type4 Ručne vyrábané ručne DIY Perličiek
Materiál Kameň
Názov Značky LuckyBeads
Šperky type3 Dištančné Korálky
Kovové Typ ŽIADNE

Napíšte svoju recenziu!

Veľkoobchod Zemný Valec Zmiešané Hrozna Prášok Citrón Crystal Kameň Korálky Voľné Korálky pre Šperky, Takže DIY Náramok Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty