Ručne Tkané Rozhádzané Koberec (7256)159x268

Novinka

€395.28

Koberec je plný ručne viazané pred 1980 v Turecku.Je vyrobené z bavlny a vlny.To je tiež sheared, umyté a hrany sú recut sa zdá byť v Modernom štýle Patchwork.

Akýkoľvek druh stroj nebol použitý v akomkoľvek procese tkanie koberec.Existuje 22 uzlov v 8 cm na šírku, a 28 uzlov v 8 cm.To bolo pletieme cca 4-6 mesiacov.

Okrem toho, príslušného regiónu, technika, s názvom "Útek Hádzanie" má väčšinou boli použité.Okrem toho, výšivky, strapce a bočné obruby, sú iné techniky, ktoré sa používajú líšiť od okresov.

Pretože to bolo pletieme a pletené ručne, je možné nájsť rovnaké, ale možno podobné, pokiaľ ide o farbu alebo vzor.To je dôvod, prečo tento koberec je jedinečný.

Stav Koberec

Tento koberec bol použitý starostlivo a tak zachovaná veľmi dobre.Po odstránení produktu, to bolo sheared a umyté byť znovu použité.Okrem toho, koberec je úplne prirodzené, t. j.akékoľvek ďalšie procesy ako farbivá, zmenu alebo opravu, atď.neboli použité.Má moderný vzhľad, napriek tomu, že najmenej 40 rokov v minulosti

Štítky: spálňa koberec, koberec podlahy, domček pre bábiky bábiky tabuľka, koberec kolo, koberec v spálni, koberec chodbe, spálňa mat, koberce a kobercové pre domáce obývacia izba, farma mat, moderné koberce.

Pôvod TR(Pôvodu)
Názov Značky Sympatie Koberec

Napíšte svoju recenziu!

Ručne Tkané Rozhádzané Koberec (7256)159x268

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty