2ks/set Baby Kremíka Lyžice Bezpečnosti Teploty, Snímanie Detské Príbory Kŕmenie Lyžičkou Deti, Jedlo, Riad,

Novinka

€2.52

Parameter: vidličku a lyžičku Farba: Svetlo žltá/ Sky blue (nebeská modrá/ Ružová Veľkosť: 13,5 cm X 2,5 cm(Lyžice Veľkosť a dĺžku) Špecifikácie: rozsah teplôt: 38 °C-40°C Funkcie: 1.Rozšírené silikónový materiál, veľmi mäkké, starostlivosť o dieťa ďasná a ústa , vhodné pre 4 mesiace dieťa na použitie. 2.Materiál je bezpečný, spoľahlivý, ktoré neobsahujú bisfenol (BPA). 3.Predĺžená rukoväť dizajn ,pohodlné rodičovskej kŕmenie dieťa, aj pohodlné pre rodičov kopať v malej fľaštičke vo vnútri potravín . 4.Non-slip grip, uchopte s ľahkosťou. 5.Krásne farby, zvýraznite módne čaro. 6.Nepoužívajte teplotou, mikrovlnná rúra a iné vysokej teploty metódy sterilizácie na dezinfekciu. 7.Odporúčame používať dojčenské fľaše, ovocia a zeleniny, čistenie tekutín.Tipy: 1.polievková lyžica hlavu okraja pomocou plasticita elastomér, mäkké a pružné, bezpečnejšie použitie. 2.lyžice hlavu plochy obsahujúce zmeny teploty materiálov, keď je teplota potravín vyššia ako 40 °C, flexibilné sa automaticky stane biele, čo naznačuje, jedlo je príliš horúco, nie kŕmenie, Veľmi bezpečné a pohodlné na používanie. 3.materiály sú netoxické, bez chuti, a môže byť teplota do 100 °C. 4.pred a po použití,prosím, čisté.sterilizované a umiestnené vo vriacej vode po dobu 1-2 minút.V priebehu ak nájsť rozbité jav, prosím, vymeňte ho.Package zahrnuté: 1X vidlička a lyžica.

Vezmite prosím na vedomie: Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus---sledovacie číslo môže len overiť informácie vo predávajúci "krajina, žiadne informácie v kupujúcemu' s krajine.Čína Príspevok Registrované Air Mail,ePacket----môžete skontrolovať informácie, celú cestu.

Štítky: snímač teploty pn, roztomilé dieťa kŕmenie lyžičkou, blok lano, kŕmenie lyžičkou, vysoká silikónové lyžica, baby boy kŕmenie lyžičkou, dieťa kremíka kŕmenie lyžičkou, zadné tlmiče yamaha, silikónové dieťa kŕmenie lyžičkou, dieťa loptu nastaviť.

Materiál Funkcia BPA Free
Vzor PC Typ
Materiál Silikónové
Vzor Typ Pevné
Vekové Rozpätie 4-6M
Druh Príbory
Certifikácia CE / EÚ
Veková Skupina Deti
Názov Značky NoEnName_Null

Napíšte svoju recenziu!

2ks/set Baby Kremíka Lyžice Bezpečnosti Teploty, Snímanie Detské Príbory Kŕmenie Lyžičkou Deti, Jedlo, Riad,

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty