3-Úroveň Rebríka Korenie Stojan, Držiak Držiak Police Police Ploche Klasifikácia Organizátor Gadgets Dodávky Skrine Kuchyňa, Kúpeľňa

Novinka

€31.20

Funkcie:

- 3 Stupne Rozšíriteľná Korenie Rack Organizátor: 3-tier korenie rack vytvoriť ďalšiu miestnosť na skladovanie a organization.By rozšírenie krok polica organizátor, prispôsobiť svoje vlastné veľkosti ukladacieho priestoru.Tento štadión štýl skladovanie displej korenie na úrovni oka pre jednoduchšie prezeranie a pohodlne dosiahnuť.Položky sú ľahko chytiť, ale z pohľadu, vedenie vašej kuchyni pri pohľade usporiadané a čisté.

- Prispôsobiť Úložný Priestor: Ideálne pre organizovanie korenia, poháre, plechovky, omáčky, jelly pohárov a iní, ako lak na nechty, vitamín a medicíny fliaš.

- Povrch a Ťažkých: Vyrobené z poistného železné konštrukcie, ktoré nie spôsobiť trhliny, osnovné, rozbité, škvrny, žltej alebo úlomky, rovnako ako ostatné drôtené, plastu alebo dreva spice rack organizátori.Viac odolné a ľahko sa otrite čisté.

- Č. Preplnená a Drvené Korenie Pohárov: Ochranné zábradlie a protišmykové rohože zabezpečiť, aby fľaše od pošmyknúť alebo spadnúť.Aby položky v mieste, ktoré šetrí čas a starosti s hľadaním cez skrine na prísady a produkty.

Package Zahrnuté(Štýl Nepovinné):

1 * 3-Úroveň Rebríka Korenie Rack

Špecifikácia:

Materiál: Železo

Farba: Čierna

Štýl: A, B

Veľkosť: 31.3*24.6*15.7 cm/12.4*9.7*6.2 palec(L*W*H)

Poznámka:

1. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

2. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Vďaka za vaše porozumenie.

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: úrad polica podporu, žehlička kuchyňa polica, rebrík wc, vintage rebrík kúpeľňa, dlaždice gadgets, rebrík, police, vaňa gadget, polica korenie, kuchynský nástroj, rebrík, police.

Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl A,?B
Farba Čierna
Veľkosť 31.3*24.6*15.7cm/12.4*9.7*6.2inch(L*W*H)
Materiál žehlička

Napíšte svoju recenziu!

3-Úroveň Rebríka Korenie Stojan, Držiak Držiak Police Police Ploche Klasifikácia Organizátor Gadgets Dodávky Skrine Kuchyňa, Kúpeľňa

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty