Reklama ružová krásne nafukovacie obrie mačka cartoon s LED svetlá nafukovacích zvierat dekorácie pre propagáciu

Novinka

€488.83

1.Vyrobené z vysoko kvalitného nepremokavé pu/pvc povlakom oxford tkanina,ktorá je vhodná pre studené a teplé počasie,vnútorné a vonkajšie použitie,záruka 3 roky(mimo ľudských faktorov).

2.Ľahký materiál, ktorý môže byť nastavený a zabaliť veľmi ľahko prenosné byť premiestnené na akékoľvek miesto pre podujatia.

3.Široko používané v reklame,svadby,party,sprostredkovanie predaja,prenájmu ect.

4.Zákazku k dispozícii,ako veľkosť,farba,logo,a tak ďalej,môžeme tiež ponúknuť špeciálne dizajn podľa vašich požiadaviek.

Typ položky Nafukovacie cartoon Materiál pu/pvc povlakom oxford tkanina Farba Opotional,prosím vyberte si farbu na karte nižšie, ak potrebujete prispôsobiť farbu Odolnosť proti Vetru 6~8 trieda Vhodná Teplota -30~60 Centigrate tlak Vzduchu 12~18KPA Tlač, Digitálna tlač ,silkscreen Príslušenstvo

1.CE/UL štandardné Vzduchu ventilátor

2. Vysoká pevnosť Skladovanie taška

3. Laná a plnia vrecia s pieskom

4.Led nafukovacie produkty sa dodávajú s žiarovky,diaľkové ovládanie.Aplikácie Vhodné na prenájom, predaj alebo propagáciu podnikania,obchodné show, spravodajstvo konferencie, svadby,party, Hudobný Festival, Ukazuje, Podujatie, Koncert, Akciách, Výstavách, Pretekoch, Výkon,súkromné použitie atď Farebný Nesúlad Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie,Materiálu,atď.Avšak, budeme sa snažiť znížiť rozdiely farieb.Kontrola Kvality

1.Dvakrát triple stehy sú plne používajú na celom produkty

2.Štvorlôžkových stehy sú používané na kľúčové oblasti vo vnútri základne.

3.Extra popruhu pásky pridať na všetok stres bodov a interiéru pre posily.Ako nafúknuť

Môžete nafúknuť od elektrického ventilátora/čerpadla, zapnite ventilátor a nafúknuť.defláciu, keď to nie je používaný a do našich skladovanie tašku.Ako si udržať stabilnú robíme D krúžky a zápas laná pre vás kravatu pre väčšiu stabilitu.Môžete tiež použiť piesok tašky alebo vody tašky na zvýšenie stability.O nepremokavé Väčšina dúchadiel(niektoré ventilátory nie) a materail sú nepremokavé.Vlastné služby

1.Môžeme tiež podľa obrázku alebo mock-up dizajn poskytnete, prosím, potvrďte všetky detaily so mnou, a dostanete citát, akonáhle je to možné.

2.Farba, veľkosť, tvar môže byť prispôsobený.Logo, obrázok je možné vytlačiť, všetky vektorových súborov(napríklad AI,CDR,CAD,PSD......) je potrebné, ak váš tlač je príliš veľká a zložitá.jednoduchá tlač je zadarmo,nebudeme účtovať osobitné poplatky od klientov.

3. Sme radi, že vám koncepcie diela akejkoľvek vlastnej konštrukcie pred produkciou, takže si môžete predstaviť vašej objednávky.

www.agc.sk podporuje Visa, MasterCard, Maestro Debetnej Karty, Western Union, paypal alebo bankovým prevodom prostredníctvom bánk.

Uistite sa, že váš balík možno prísť rýchlejšie a bezpečnejšie , prosím zanechať jasný doprava detaily,Ak chcete, aby sa veľké objednávky,prosím, kontaktujte ma e-mailom,a to môže byť dodaný mora a platba bankovým prevodom alebo western union.

Poznámka: Každý klient si svoju povinnosť platiť odvody na ich krajinách,prepravné náklady sme zaplatené, nie vrátane dane .

Štítky: float obrie, inflat, float matrac, plavák bazén, matrac bazén, obrie led, obrie matrac, float raft, float bazén, udalosť.

Materiál Handričku
Spôsoby dopravy DHL/TNT/FEDEX/UPS/EMS Express
Dizajn Nafukovacie Trampolína
Materail Pu potiahnuté Oxford tkanina
Veľkosť Customized
Číslo Modelu BINLE-ST56698
Doba výroby Okolo 7days
Farba Na mieru
Názov Značky BINLE
Pôvod Čína
Vekové Rozpätie Grownups
Package Úložný vak na produkt a obal pre dúchadlo
Dúchadlo V cene,CE, 220v-240v, alebo UL 110v-120v
Druh Nafukovacie Vyhadzovač
Dodacia lehota Okolo 7days

Napíšte svoju recenziu!

Reklama ružová krásne nafukovacie obrie mačka cartoon s LED svetlá nafukovacích zvierat dekorácie pre propagáciu

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty