Červená Čierna Ženy Nohavice Vyhovovali Tlačidlo Dekorácie Dvojité Breasted Dve Dielna Sada Sako Kabát, Bundu a Nohavice Pre Office Lady

Novinka

€50.14

Pozornosť

1. To je Čínština veľkosť, menšie ako Európske, Americké a ruské formát na všeobecné príležitosti, nechcem nájdete na S/M/L jednoducho, musíte meranie údajov z oblečenie, ktoré ste na sebe teraz tak, ako na obrázku nižšie, než nákup, a potom podľa našich veľkosť informácií zvoľte veľkosť pre seba.

2 .Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Štítky: ružová nohavicové kostýmy dámy, offic 2019, úrad 2019 originál, červená skontrolujte nohavíc dámy, váš telefón nohavicové kostýmy dámy, trendy nohavicové kostýmy dámy, microsoft office word, licencia balíka office 2019, červené nohavice dámske odevy, lacné nohavicové kostýmy dámy.

Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Farba Červené, Čierne
Uzavretie Typ Dvojité Breasted
Pohlavie ŽENY
Číslo Modelu Nohavice Obleky 2029
Elegantná móda Office Lady
Položka Druh Nohavice Obleky
Golier S drážkou
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Materiál Acetát
Sezóna Leto;Jar
Materiálové Zloženie Spandex;Acetát
Nohavice Uzavretie Typ Zips Lietať
Názov Značky YUCHENSHANG
Pôvod CN(Pôvodu)
Vek Vo Veku 18-35 Ročné
Štýl Elegantná móda
Veľkosť S-4XL

Napíšte svoju recenziu!

Červená Čierna Ženy Nohavice Vyhovovali Tlačidlo Dekorácie Dvojité Breasted Dve Dielna Sada Sako Kabát, Bundu a Nohavice Pre Office Lady

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty