Originálne Náhradné Batérie CF-VZSU53W CF-VZSU53AW pre Panasonic Toughbook CF H1 H2 U1 Originálne Batérie 3400mAh

Novinka

€13.50

Tento produkt je zabezpečené, že je kúpený od štandardných výrobcov príslušenstvo predajných kanálov , úplne 100% pravý originál.

Značka:yelping

Atribúty produktu: 100% Originálne Pravé

Batéria Model: CF-VZSU53AW /CF-VZSU53W

Kapacita batérie: 3400mAh

Napätie limit: 7,2 V

Kompatibilné s: Pre Panasonic Toughbook CF H1 H2 U1

Batéria Krajina Pôvodu: Čína

Balenie špecifikácia: bulk balení (bublina obálka taška)

Dôležité: Nový Lítium-Iónové batérie musia byť PLNE NABIŤ a ÚPLNE VYBIŤ 2 až 3-krát, kým budú PLNE KLIMATIZOVANÉ.Prosím, pamätajte, že nový Lítium-Iónová batéria je plný výkon a dlhú životnosť sa dá dosiahnuť len po 2 až 3 úplných cykloch nabitia a vybitia.Po prejdete cez 2 na 3 bicykle, budete nikdy musieť stav, batériu znova!

Všetky hovoru a pohotovostného režimu časy sú orientačné, v závislosti od dopravcu nastavenia siete, intenzity signálu, a vybraté funkcie.Doby hovoru a Pohotovostného režimu bude nižšia v Analógový režim, ako je uvedené vyššie.

Vážení zákazníci a priateľ: keď si kúpite svoj položky.ak sa nič nezvyčajné nedeje:Neboli prijaté položky,alebo v rozpore s popisom alebo iné dôvody, aby ste neboli spokojní.Prosím, nenechávajte neutrálne(alebo negatívnu)spätnú väzbu alebo otvoriť prípade ľahko,prosím, neváhajte a napíšte ma kontaktovať.Budeme sa snažiť, služby na riešenie vám problém.Verím, že dobrá komunikácia môže vyriešiť všetko.Opäť ďakujem.

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Budeme loď vašej položky, akonáhle je to možné po zaplatenia.Ak sa vaše položky vybehol z akcií alebo iných problémov.Budeme vám hneď ako to bude možné.Normálne, budeme loď ju Hong Kong Letecky, Singapur Letecky.Medzinárodnú Dopravu vyžaduje zložitejšie prepravné postupy.Ak položka nie prísť po očakávania deň alebo akúkoľvek inú otázku.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás.Budeme sa snažiť vyriešiť problém

Otázka: Keď sa obrátiť na zákaznícku službu odpovedať včasné?

Odpoveď: v pondelok až sobotu v Spojených Štátoch čase od 17:00 do 4:00 nasledujúceho dňa Služieb Zákazníkom je on-line poskytovať čo najlepšie služby pre vás!

(www.agc.sk ukazuje NÁM čas, Peking čas je už ako 16 hodín, ako Los Angeles čase Spojené Štáty)

Štítky: nk150, pes striekačky, notebooku panasonic toughbook, dieťa okraji stráže, rohu trezor, panasonic cf, rukavice ocele, ic prog, som plný prog, iprog rfid.

Originál alebo Nie Pôvodný
Názov Značky yelping
Kapacita batérie(mAh) 2801mAh-3500mAh
Číslo Modelu CF-VZSU53AW/CF-VZSU53W
Certifikácie Kvality ce
Certifikácia CE
Pôvod CN(Pôvodu)
Kapacita Batérie 3400mAh

Napíšte svoju recenziu!

Originálne Náhradné Batérie CF-VZSU53W CF-VZSU53AW pre Panasonic Toughbook CF H1 H2 U1 Originálne Batérie 3400mAh

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty