BIELY PIESOK TIGER HLAVU SOCHY PIESKOVEC ZVIERAT UMENIE SOCHÁRSTVO ŽIVICE UMENIE a REMESLÁ DOMOV OBÝVACIA IZBA OFFICE OZDOBY L3346

Novinka

€58.40

vitajte na mojom obchode O Nás Prečítajte si viac o tom, kto sme a čo sme stáť.Presvedčení o nákup od renomovaných spoločnosť s veľa spokojných a verných zákazníkov.kapusta šťastie socha , je v dobrom stave, a bol vytvorený na základe kvalifikovaných remeselníkov v tradičnom štýle s jemným remesiel .To je veľký kus cenné zbierky, cenný osobných zmeniť alebo veľmi dobrý darček.na handwork je veľmi jemné, s neuveriteľné detaily.Nenechajte si ujsť túto šancu ho získať .Prajeme vám veľa šťastia!Politika: Sme vybaviť Všetko vždy prísť s záruka spokojnosti: Ak zistíte nejaké problémy s kvalitou alebo nie je úplne spokojný s ničím, keď sa budete prijímať položky.Prosím E-mail nás čoskoro.Budeme riešiť to pre vás do 48 hodín(Vrátenie peňazí alebo výmenu položka),ak vrátenie peňazí,by ste sa mali vrátiť do 14 dní od dražby, ktorý sa skončil som sa šťastne vráti kúpnu cenu.Ďakujeme, že ste !!Veľa šťastia ! !Upozornenie: [Vlastnosti]: veľkosť hladké guľovú plochu sférické hladké guľkové z prírodných vnútri je trochu chyba je normálne, keď pro kúpiť pozornosť maximálna chyba 0,3 cm. [sľubný]: šťastný talizman proti darebák, veľa šťastia, odstrániť ochorenia, plyn, ochranné bezpečnosť a mier, harmonická rodina, zdravie magnetické pole čistenie.

Členenie Položka Opis

. 100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné

. Množstvo:1 kus

. Veľkosť:23*15*41 CM

. Materisl: Živica

. Hmotnosť:0.68 KG

. Farba:Ako na obrázku

. Package štýl:balené v krabici

Použitie: Dekorácie, umelecké zbierky, spokojnosti, cadeau, suveníry, pour la kultúry hydroponique, d'anniversaire, et festival célébrant atď.

Položka Obrázky

Ďakujeme, že ste !!Veľa šťastia ! !žehnám vám veľa šťastia a dobré každý deň!Som rád, že zavedenie tejto , Z obrázkov, ktoré ste mohli vidieť, že je veľmi pekné, vysoko zber alebo ako darček pre vášho priateľa!Ak sa vám páči ,prosím, navštívte môj shop nájsť viac orientálne poklady, žehnaj vám veľa šťastia a dobré každý deň!ak ste skutočné, ako je zber Čínsky antik, prosím, nenechajte si ujsť najlepšiu šancu, je vyrobený z vysoko kvalitných bronz.môžete vidieť obrázok , monster sú vyrobené handwork, spracovanie je veľmi spresnenie.V starej Číne, každá rodina musí mať tento druh zvieraťa ,pretože to môže lustrate zlo , to je dobrý nástroj exorcise.takže ,nenechajte si ujsť tak nádherné položky ,To prinesie aj veľa šťastia, zdravia, bohatstva, múdrosti, úspech, dlhovekosť a blahoslavení pre vás!Cenovú ponuku s dôverou ,veľa šťastia!Politika: Sme vybaviť Všetko vždy prísť s záruka spokojnosti: Ak zistíte nejaké problémy s kvalitou alebo nie je úplne spokojný s ničím, keď sa budete prijímať položky.Prosím E-mail nás čoskoro.Budeme riešiť to pre vás do 48 hodín(Vrátenie peňazí alebo výmenu položka),ak vrátenie peňazí,by ste sa mali vrátiť do 14 dní od dražby, ktorý sa skončil som sa šťastne vráti kúpnu cenu.Ďakujeme, že ste !!Veľa šťastia ! !

Štítky: tiger eagle socha, európskeho sochárstva, klasické socha, mosadz tiger, hlavou múr, jeleň hlavou stenu, lev živice socha, tiger socha socha, stôl socha, veľký tiger socha.

Štýl Najlepšie Narodeniny Prázdninový Darček
Funguje TV Skrinka Mäkké Vybavenie
Materiál Živica
Vlastnosť Zviera
Označenie tiger
Produkt Výška 16.1 Palcov
Balenie RETAIL BOX
Názov Produktu Remeslá
Regionálne Funkcie Európa
Tému TELEVÍZIA a Film Znak
Obchodný Názov Socha

Napíšte svoju recenziu!

BIELY PIESOK TIGER HLAVU SOCHY PIESKOVEC ZVIERAT UMENIE SOCHÁRSTVO ŽIVICE UMENIE a REMESLÁ DOMOV OBÝVACIA IZBA OFFICE OZDOBY L3346

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty