900 MM push tyč motor elektrický valec teleskopická okno zariadenie DC elektrické push tyč motora

Novinka

€95.98

Popis Produktu

900 MM push tyč motor elektrický valec teleskopická okno zariadenie DC elektrické push tyč motora

Parametre výrobku

Názov produktu: Hrúbka 900 MM push tyč motora

Model výrobku: XYDHA12-900

Pracovné napätie: DC12V/24V/36V/48V

Menovitý výkon: 0.025 kw

Pracovný harmonogram: 20 MM-1000MM

Otáčky bez zaťaženia: 5 MM/S-90 MM/S

Maximálny ťah: 100N-1000N

Pracovná frekvencia: 20%

Pracovná teplota: -10 ° - 50 stupňov

Menovitá rýchlosť: 4000rpm

Typ výrobku: Kartáčovaný DC Motor

Informácie O Firme

Shenzhen Gu Yi Xuan Informácie Technology Co., S.r.o.

je profesionálny výrobca a dodávateľ Latou stroje,Náradie,Brúsne stroje ,Drevoobrábacie stroje,stroje pre Domácnosť ect a zariadenia v Číne.

Máme skúsený tím na výrobu strojov a zariadení a profesionálny dizajn ústavu.S bohatými skúsenosťami v strojov a zariadení pole a počty profesionálnych inžinierov, sme navrhli a vyvinuli mnoho typov strojov a zariadení vrátane clean room projektu, soft-gél výrobné linky, sklo-lemované reaktora, fermetori, odstredivky, granulátor, mixér, sušičiek, pulverizer, tablet stlačte, mäkké a tvrdé blister balenie stroj, kapsule, plniace stroje, cartoner a valčeky, atď.

Vzhľadom na naše dobré úverové a služby, ktoré sme urobili veľké úspechy v posledných rokoch.

Zriadili sme dlhodobé obchodné vzťahy s mnohými zákazníkmi a niektoré zo zámorských zákazníkov vymenoval nám ich kúpiť agentúra v Číne.Naše výrobky sa vyvážajú do mnohých krajinách a oblastiach, ako je Kórea, India, Indonézia, Pakistan, Thajsko, Vietnam, Irán, Japonsko, Dánsko, Rumunsko, Bulharsko, Rusko, Južná Afrika, Nigéria, USA, Austrálii, Kanade, Argentíne a Čile.Okrem strojov a zariadení, taktiež dodávame výrobné linky a zase kľúčových projektov.

Môžete si požadovaný tovar s najlepšie ceny a kvalitný.Privítame vaše otázky z celého sveta.

Našich Zákazníkov

Balenie A Doprava

FAQ

Predpredaj Služby

Pomáhame zákazníkom v dobre pochopenie informácie o produktoch, ako funkcie, funkcie a aplikácie, a tak ďalej.Ako pre podrobné obstaranie informácie alebo výkresy, naši odborníci najprv vykonať podrobné vyšetrenie a potom odporučí najvhodnejšie stroje alebo vymyslieť správne systémov pre zákazníkov.

Služby pri Predaji

1. Sme obsadeného s odbornou obchodníkov a technikov, aby poskytli informácie, technickú podporu a optimálne riešenia s vysokou cena výkon.

2. Na základe špecifických požiadaviek zákazníkov a doba, budeme formulovať prísny prevádzky procesu.Prostredníctvom úzkej spolupráce Komodity Oddelenie, obchodné Oddelenie, Technické Oddelenie a Tichom expedície, sme sa venujú včasné dodáva zákazníkom vynikajúce stroje.

3. Všeobecne platí, že určité množstvo rýchleho opotrebenia dielov bude doručený spolu s tovarom.Dodacia lehota závisí od konkrétnej objednávky, ktoré je obvykle do 1 až 3 mesiace.

Po-Predajný Servis

1. Jeden rok záruka je poskytovaná.

2. Zákazníci môžu posielať fotografie alebo vzoriek, na naše potvrdenie raz diely sú poškodené v jeden rok záruka.Ak časti nie sú poškodené misoperation, budeme odpovedať na zákazníkov do 48 hodín a poskytovať zadarmo diely na výmenu.Okrem toho, pre časti, ktoré sú z komisie a za

záruka, sme len poplatok za základné náklady častí.

3. Sme pravidelne sledovať služby stavu výrobkov a včasné analyzovať a kopírovať so spätným väzbám.Ako pre spory, sme sa zistiť účinné opatrenia na dosiahnutie vzájomnej spokojnosti.

Štítky: elektrické tlačné, tichý motor, Micro Motora, výťahový motor, motor push, 555 Motora, stolička motora, elektrický výťah, 220v dc motor, dc gear motor.

Napíšte svoju recenziu!

900 MM push tyč motor elektrický valec teleskopická okno zariadenie DC elektrické push tyč motora

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty