Kovový Motýľ Zase Twist Lock Spona pre Kožené Plavidlá Ženy Kabelka, Taška Taška cez Rameno Kabelku DIY Hardvér Príslušenstvo

Novinka

€24.44

Kovový Motýľ Zase Twist Lock Spona pre Kožené Plavidlá Ženy Kabelka, Taška Taška cez Rameno Kabelku DIY Hardvér Príslušenstvo

Informácie O Výrobku

Množstvo:10

Veľkosť: 50 mm .

Farba:Nikel ,Zlato , Bronz a Kovová Čierna .

Viac Kabelku Rám Voľby, Prosím Kliknite Nižšie Na Obrázku:

Ponúkame prispôsobenie na veľké množstvo výrobkov, uvítala konzultácie.Nižšiu cenu pre veľké množstvo.

V prípade akýchkoľvek otázok,prosím neváhajte a kontaktujte nás.My vám odpovieme vám do 24 hodín.

Ak nie je vám dovolené, aby viacerých dávok za dobu, alebo To pripomenie, že balíky, ktoré nie je dovolené, aby loď na vašu adresu , Tento problém tu .Nebojte sa !

Platobné a Shipp prostredie

1. Akceptujeme platobné Termín o Escrow/Alipay,Aj Paypal a T/T.

2. Kupujúci je povinný opustiť správnu adresu doručenia, meno a priezvisko a správne telefónne číslo.Zásielky vrátené spôsobené nesprávnu adresu, neúplné likvidátor meno a kupujúci nie vyzdvihnúť objednávky kupujúceho vlastnú zodpovednosť a poštovné sa nevracajú.Doprava zadarmo, neznamená to, že žiadne poštovné, ktoré vznikli, poštovné stále exsits.Ak je doprava zadarmo, aby sa vrátil kvôli nesprávne informácie prepravy, kupujúci by mal byť zodpovedný za poštovné predávajúcemu zaplatená.Poštovné bude účtované založené na prepravný doklad a bude znížená z vrátenie sumy.

3.Pošleme na položky asap akonáhle sa vaša platba je dokončená.Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých Medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je inpected.vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky,maklérske poplatky,clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Všetky ceny zobrazené v našom obchode neobsahujú dane, kupujúci je zodpovedný za všetky mimoriadne náklady (ak nejaké sú).Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane,a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Prepravné podmienky: 1.Prosím, uistite sa, že máte napísal meno a priezvisko / úplná adresa / správne psč a telefónne číslo.ak potrebujete zmeniť informácie prepravy,pls povedzte nám, akonáhle je to možné. 2. Budeme odoslané položky do 2-5 dní (pracovné dni , Nie na dovolenku sezónny)po zaplatení byť potvrdené platformu. 3. Zásielky Čína Príspevok Registrované Air Mail menej ako 2 kg tovar bežne v 15-35 pracovných dní (v Rôznych krajinách môže byť iný čas Príchodu), Ak potrebujete položku naliehavo ,prosím, kontaktujte nás pre express lodnej dopravy .Budeme vypočítať expresná doprava nákladov pre vás . 4. Keď sa zobrazí položky, ktoré ste si objednali ,do 24 hodín , prečítajte si prosím starostlivo .Prosím, obráťte sa priamo na nás, ak máte akékoľvek problémy. 5.Ak nie ste ho získali v rámci dodacia lehota ,kontaktujte nás prosím bez váhania .Budeme kontrolovať, je pre vás na pošte a zvyky.Vracia & Vrátenie, Ak sa vyskytnú problémy s našim výrobkom, môžete požiadať o vrátenie alebo vrátení v 7days po prijatí položky.Ale prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis prvý pred vrátením alebo otvorenie spor proti nám, budeme veľmi radi, vyriešiť všetky vaše otázky .všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom podmienok, alebo sme sa odmietne preplatiť.kupujúci je zodpovedný za všetky poplatky, ktoré sa vyskytli pri návrate procesu.Spätnú väzbu a Po-predajný servis 1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami alebo službami,prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičiek. 2.Ak nie ste s nimi spokojní,kontaktujte nás a dajte nám vedieť.Dôverujte nám,budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy za vás.Prosím, nenechávajte negatívnu spätnú väzbu.

Štítky: batéria mi 9t pro, kožené zámok, hardvér pre kabelka, Huawei P Smart Z, západka kabelku, pás hardvéru, spona kabelka, príslušenstvo kabelka, taška zámok, taška hardvéru zámok.

Hmotnosť 20G
Druh ZÁMOK
Názov Značky Rongxiao
Farba náhodné Dodanie
Číslo Modelu STP0653
Veľkosti Viac Možností
Materiál Kov
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Kovový Motýľ Zase Twist Lock Spona pre Kožené Plavidlá Ženy Kabelka, Taška Taška cez Rameno Kabelku DIY Hardvér Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty