Doprava zadarmo Veľkoobchodné ceny Nové Nádherné krásne Prírodné sladkovodné perly motýlik náušnice 925 silver

Novinka

€41.59

Funkcia Podrobnosti: žiadne šperky box

Ak váš miestny zvyk je plnenie si daňových alebo dovozného cla, ospravedlňujeme sa, že to nebude súčasťou našej zodpovednosti.Môžete zistiť u svojho miestneho vlastný office vidieť, že dodatočné náklady pred vás cenovú ponuku.

Prosím, všimnite si, že poštovné a manipulačný poplatok na KAŽDÚ položku sa počíta osobitne, to znamená, že budete musieť zaplatiť za poštovné a manipulačný poplatok za KAŽDÚ jednotlivú položku dokonca budete mať kombinovať kúpiť, je to zrejme preto, že poštovné a poplatok je priamo úmerná hmotnosti celý balík.

Služby

Ak ste dostali položky sú spokojní.Prosím, daj mi 5 spätnú Väzbu ,Ak máte prijímať položky cíti nespokojný alebo rozbité.Prosím nenúťte negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu pre mňa.prosím, napíšte mi .Komunikovať prvý a potom zhodnotiť , riešime včas .

Vzhľadom na špecifickosť on-line nakupovanie, je schopný vidieť, že materiál objekt spôsobuje veľa ťažkostí, a pýtať sa, kupujúci má akékoľvek pochybnosti o tom, komunikovať s nami najprv posúdení, budeme riešiť prechode pre vás v čase, ak máte nejaké ďalšie problémy, vám radi nakupovanie náladu.

♥♥♥♥♥♥Raz, ďakujem a dúfam, že sa vám užite si nakupovanie u nás!Veľký deň!♥♥♥♥♥

Štítky: belawang pearl náušnice, golg pearl náušnice, sob pearl náušnice, náušnice perly riadok, náušnice stromy pearl, náušnice drevené perly, dark pearl náušnice, náušnice perly zrna, edell pearl náušnice, náušnice smaragdové perly.

Jemné alebo Módne Móda
Číslo Modelu mm
Pearl Typ Sladkovodné Perly
Materiál Perla
Položka Druh Náušnice
Tvar\vzor KOLO
Názov Značky JINHONGBO
Kovy Typ STRIEBRO
Náušnice Typ Drop Náušnice
Pohlavie ŽENY
Štýl Trendy

Napíšte svoju recenziu!

Doprava zadarmo Veľkoobchodné ceny Nové Nádherné krásne Prírodné sladkovodné perly motýlik náušnice 925 silver

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty