Prúdové Lietadlo, Ktoré Letí Nad Dráhy Moderné Nástenné Hodiny Lietadlo Vzlietnuť Letectva Domova Lietadlo Lietadlo Umelecké Diela Tichý Nástenné Hodiny

Novinka

€17.45

Prúdové Lietadlo, ktoré Letí Nad Dráhy Tlačiť Nástenné Hodiny Dobré časy!Prehodnotiť tradičné chronometra ako funkčné steny výzdoba.Budete radi, ako naši Umelci sú konverziu niektoré z ich najlepších vzory, konkrétne do Nástenné Hodiny.

Funkcie:

Opatrenia, 30 x 30 cm (12inch) Vyrobené z Akrylového Plastu s Farebnými Tlačené Vyžaduje sa jedna AA batéria (nie je súčasťou)

Frameless Jednoduchý Dizajn

Žiadny Rám v font strane.Lesk-dokončiť tvár a vystavené ručičky.

Kovový Rám s akrylového skla

Robustný kovový rám, HD plexiskla a plastových zadný kryt je náš hodiny veľkú kvalitu výrobku.

Tichý Pohyb Hodiny Mechanizmus

High-kvalitné quartz mechanizmus zaručuje presný čas, tiché sweep druhej strane poskytujú dobrý spánok a pracovného prostredia.

Zabezpečenie Kvality

Ak vôbec nič pokazí sa vaše hodiny, keď dostanete to, prosím, kontaktujte nás, sľubujeme nahradiť vadný produkt za vás do 60 dní.

Home Decor Reálny Efekt

Tento domova príslušenstvo slúži účelu dekoračné steny vášho domova či kancelárie; Pasuje aj vo všetkých typoch izieb, z hotelovej lobby na typické obývacej izby.

Vitajte Vlastné Príkazy

PÁČI NÁPAD, ALE NEPÁČI DIZAJN?POĎME UROBIŤ NOVÝ SPOLOČNE! – Len dajte nám vedieť, čo by ste chceli vidieť na vaše osobitné hodiny a my vám pripravíme nový design pre vás.Náš návrh tím bude náčrt hodiny vo väčšine prípadov do 24 hodín.Budete môcť skontrolovať to, komentovať a požiadať o revíziu (ak je potrebná), kým si nie ste úplne spokojní s dizajnom.

Štítky: sledujte koliesko, benyar chronograf hodinky, šaty dráhy, lietadlo hodinky, bavlnené šaty tehotné, nástenné hodiny yurudder, dráhy, móda vintage nástenné hodiny, lietadlo hodiny na stenu, let nástenné hodiny.

Nástenné Hodiny Typ Tlačená Nástenné Hodiny
Materiál Akryl
Funkcia Antický Štýl
Typ Displeja Ihly
Štýl Stručný
Priemer 30 cm
Dĺžka 300mm
Druh Nástenné Hodiny
Formulár Jednu Tvár
Kombinácia Oddeľuje
Názov Značky Vinyl Hodiny
Motivity Typ QUARTZ
Materiál Telesa Plastové
Platné Umiestnenie obývacia izba
Číslo Modelu CZ-0289
Tvar Kruhový
Vzor Abstrakt

Napíšte svoju recenziu!

Prúdové Lietadlo, Ktoré Letí Nad Dráhy Moderné Nástenné Hodiny Lietadlo Vzlietnuť Letectva Domova Lietadlo Lietadlo Umelecké Diela Tichý Nástenné Hodiny

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty