Pre slúchadlá, Stand Vešiak 10.6 v Kovové Stabilné Headset Stojan, Držiak s Silikónový Anti-Slip Pad pre Všetky Slúchadlá Veľkosť

Novinka

€24.77

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

Široký Kompatibilné-2In široký zakrivené pad podporuje všetky veľkosti slúchadiel:Pre Sennheiser,o Technica,AKG,Razer,Turtle Beach,Sony,Beaty,Bose pre slúchadlá.

Anti-slip Dizajn-Zakrivené mäkké silikónové podložky a 3.8x3.8In Anti-slip silicone základnú ochranu headset a písací stôl dobre.Proti slúchadlá sklzu off a bol poškriabaný.

Ťažké a Stabilné, Robustné ťažká základne a zakrivený tvar dizajn ponúka stabilný základ na pridržte tlačidlo headsetu.

Multi-scenár Použitie-Jeho jednoduchosť, aby to skvelé pre každý interiér dizajn štýly a miesto.Ako nahrávacie štúdio,spálne,kancelárie alebo na vašom stole.

Farba:Čierna

Materiál:Hliníková zliatina+kov+silikónové

Veľkosť:100x100x272mm

Obsah Balenia:

1* pre slúchadlá, stand

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: e310a, huawei motora, držiak na slúchadlá, headphon držiteľ, hliníkový držiak na slúchadlá, pc, slúchadlá, stojan, usb, slúchadlá, stojan, duálne pre slúchadlá, stand, česť vibrátor, zakrivené slúchadlá, stojan.

Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Druh Slúchadlá Príslušenstvo Súpravy

Napíšte svoju recenziu!

Pre slúchadlá, Stand Vešiak 10.6 v Kovové Stabilné Headset Stojan, Držiak s Silikónový Anti-Slip Pad pre Všetky Slúchadlá Veľkosť

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty