Pre Volvo V70 2009-2020 základný model Carbon Fiber Čierne Kožené Ručné šitie Volante Vozidla Kryt

Novinka

€37.93

Vysoko Kvalitné Ručne-steh Volante Vozidla Kryt

Funkcie:

1.100% Zbrusu Nový Vysoko kvalitnej Kože

2.Priedušný,pohodlné a anti-Slip čelenka,poskytujú extra pohodlné pocit všetky kola volant

3.Šijacie sami s niťou a ihlou,užite si DIY radosť

4.Skvelé pre nahradenie poškodené alebo opotrebované pôvodné kožené pokryté volanty

Obsah Balenia:

1* NASTAVIŤ

Inštalácia detaily:

1. Po obdržaní volant, kryt, prosím, dať to na volant pre porovnanie.Skontrolujte, či je šírka disku môže byť zarovnané a či hrúbka rukoväť je vhodné.Po potvrdení sa chyba, prosím, pokračujte v úradnom inštalácie.Ak máte akékoľvek otázky, obráťte sa na obchod, služby zákazníkom. vzhľadom na blind inštalácia spôsobil poškodenia tovaru, nezaoberajú, ďakujeme za vašu spoluprácu! 2. Prosím potvrď, že volantu kryt bol úplne vyrovnané, a potom začnite stick obojstranné pásky a ostatné záležitosti. 3. Po potvrdení, že všetky polohy volantu kryty sú zladené, začnite šiť opäť, a to je neprípustné, ak chcete nastaviť pozíciu, zatiaľ čo šitie. 4. Dĺžka šijacie sa určuje podľa dĺžky pozíciu medzi disky.Všeobecne platí, že vzdialenosť disk je viac ako trikrát dlhšia ako dĺžka disk (riadok je príliš dlhý na to, aby ovplyvniť prevádzku). 5. Použite, prosím, jeden nite na šitie.Ak narazíte na problémy, ktorým nerozumiete, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis.

ering koliesko, kryt

1* Niť a ihla nástroj

Poznámka:

*Prosím, pozorne si porovnajte vaše auto volant s naše obrázky sú rovnaké, ak je to to isté, prosím vás ubezpečiť, nákup. (Náš volant kryty sú vlastné výrobku,ak nie je žiadny rozdiel,to sa nepatrí).

*Ak nie je možné potvrdenie kompatibility alebo chcete nájsť viac kryt pre váš originálny volant, prosím, neváhajte napísať nám správe pripojiť nejaký obrázok,budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol dvakrát skontrolovať kompatibilitu.Ďakujeme!

Štítky: nity volvo v70, autobus volvo v70, led volvo v70, čistý volvo v70, chrbát volvo v70, kus volvo v70, čiapky volvo v70, hračka volvo v70, diely volvo v70, zdvihákov volvo v70.

Položka Hmotnosť 0.8kg
Položka Dĺžka 38cm
Názov Modelu BH-KKO-0465
Položka Priemer 0.38cm
Položka Šírka 38cm
Položka Druh Volanty & Volantu, Rozbočovače
Veľkosť 4.5cm
Špeciálne Funkcie chrániť
Názov Značky TYUI
Externé Testovanie Certifikácia CCC
Položka Výška 38cm
Druh Materiálu Vrchná vrstva kože

Napíšte svoju recenziu!

Pre Volvo V70 2009-2020 základný model Carbon Fiber Čierne Kožené Ručné šitie Volante Vozidla Kryt

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty