Veľkosť tela obliečok High-end vankúš Pár dvojité Vankúš Saténová hodváb solid farba obliečky na Vankúše bezpečnosti Č zips

Novinka

€6.15

Popis

Materiál :100% silk satin veľkosť Tela:20"X54"(51*137)) Štýl :Hodvábne Hladké luxusnom štýle Stroj Umývateľný (nie je stroj v suchu, ale zavesiť suché!) Udržuje Rovnováhu Vlhkosti vo vlasoch a Pokožke Farba: Námornícka Modrá/Ružová/Čierna/khaki/Modrá/Béžová/ Tmavo sivá Balenie zoznam:1pcs obliečka na vankúš všimnite si Prosím, že tam sú len 1pcs vankúš ,vankúš vnútorného nie je súčasťou dodávky.

Funkcie:

1.100% vysoko kvalitné Saténové, hodvábne tkaniny Č obaľovanie, žiadne zmrštenie, žiadne vrásky, antistatické dajte vankúš sa cíti viac Hodvábne a pohodlné, Reaktívne farbenie proces ,je vaša posteľ viac zdravé.

2.Nielen vo vysokých počítať a vysoká hustota tkaniny ,vysoko kvalitné, ale aj s výtvarné spracovanie by to mohlo byť ukázané v detailoch.Č zips robí vankúš bezpečnejšie a spať viac pohodlné a zdravé.

3.jeden ks obliečka na vankúš 2 ľudia používajú , Veľmi pohodlné na používanie a pranie ,minimalistický štýl,jednofarebné cíti pohodlnejšie uvoľnene a módy, saténové, hodvábne tkaniny dochádzky luxus ,jemné a elegantné pocit vyhovuje moderné a luxusné štýl domáce dekorácie.

4.Nákladovo efektívne produkty a ohľaduplný služby, ktoré si to zaslúžia.Teplé pripomenul: 1.Pretože Ručné meranie 1-2cm chyba je prípustné. 2.ak chceš inú veľkosť,prosím, kontaktujte nás 3.rýchla doprava, doprava zadarmo nie znamená, že nemusíte platiť navyše Vlastná 4.rôzne krajiny veľkosť je iný ,takže prosím, či je to dobre, pred nákupom 5.vzhľadom na dlhé vzdialenosti dopravy ,produkt bude trochu zložiť,to tak nie je plochý, ako obrázok ukázal,ale nemá vplyv na použitie. 6.č maloobchodnom balení, ak chcete, aby sa predaj opäť, alebo ako Darček ,prosím, že o balenie problém 7.len obliečka na vankúš bez obliečky na vnútorné. 8.ak ste spokojní s našimi službami, nechajte nám spätnú väzbu a u všetkých "piatich hviezd[Keď ste ohodnotili dodacia lehota časť vezmite prosím na medzinárodnej tranzitnej do úvahy.] Vaša úroveň sa nás snaží poskytnúť slúžiť lepšie.

Štítky: lesklé, hodvábne, kvet hodvábnej, habutai hodváb, antamaca hodváb, fialová hodváb, ružová hodváb, bohaté na hodváb, dupion hodváb, burgundsko hodváb, lonxu hodváb.

Vzor Obyčajný Farbená
So Sexuálnym Podtextom No
Použitie nemocnica
Štýl Obyčajný
Druh obliečka na vankúš
Funkcia Eco-Priateľský
TRIEDA Triedy
Vlákno Počítať 300TC
Technics Tkané
Súbor Typ Áno
Textílie Počítať 50
Nemravný Obrázok No
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál 100% Polyester
Vzor Typ Pevné

Napíšte svoju recenziu!

Veľkosť tela obliečok High-end vankúš Pár dvojité Vankúš Saténová hodváb solid farba obliečky na Vankúše bezpečnosti Č zips

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty