2 KS 280mm Loď Spojov Spike Morských Dreva Rukoväť 304 Nerezovej Ocele Lano Spojov Zásobníka Pre Jachty Čln Lodné Príslušenstvo

Novinka

€12.35

Vitajte

Vážení Zákazníci , Môžete mať jednu otázku, prečo si vybrať nás ?Tu by som rád, ktoré vám pomôžu nájsť odpoveď : 1,Profesionálne a odborné Skúsený obchodný všetky druhy rybolovu nástroje ,príslušenstvo lodí , outdoorových športových potrieb a ostatné súčasti strojov pre viac ako desať rokov .Špecializácia znamená, vynikajúcu kontrolu kvality . 2, Dobré služby zákazníkom, máme online služby zákazníkom tím s plynulou angličtinou a k dispozícii 24 hodín ,to je výhodné pre vaše nákupy . 3, Jemné manažment logistiky môže zabezpečiť stabilné a rýchle dodanie .Prajeme vám šťastný nakupovanie čas!

Popis

-Materiál : 304 Marine grade Nehrdzavejúcej Ocele , Hladké Drevo Rukoväť -Veľkosť(cca.):280mmx38mm -vysoko kvalitnej nerezovej ocele hroty sa používajú pri spájaní drôt, lano, aby príloh a slučky.Lano spike robí lano alebo niť spojov, jednoduchšie a elegantné.Vhodný pre spájanie a otváranie rôznych typov lán.Použitie pre tri-strand lano, double-strand pletené lano, strom horolezecké lano, oceľové lano, atď. -Výborná kvalita riadenie zabezpečujú stabilnú kvalitu všetkých našich výrobkov .Čaká na vaše nové objednávky !

Poznámky

O Platbu 1.Akceptujeme Alipay,Západ Únie,TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2.Ak nemôžete platby okamžite po objednať,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova, Platby musia byť ukončené do 3 dní. 3.Nie sme zodpovední za akékoľvek miestnu daň alebo daň z vašej krajine.Zasielateľ nie je vrátane poistenia a Import/Export dane.O Zásielke 1.Zvyčajne doprava zadarmo tovar bude odoslaný po celom svete registrovaných vzduchu mall stačí 12-39 dní dosah na kupujúceho.{Ale v niektorých oblastiach(Rusko a Brazília) a vzdialené regióne potrebujete viac dní 30-60 dní(okrem soboty a nedele)}Prosím, buďte trpezliví,Pretože inom mieste, má rôzne dosiahnuť čas! 2.Prosím, uistite sa, že máte napísal meno a priezvisko,úplnú adresu,správny psč a telefónne číslo. 3.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť,jednotlivo počas prázdnin. 4.Ak ste nedostali tovar v lehote 45 dní po paymenrt,prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Návrat&Vrátenie Peňazí 1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. 2.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám, prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod pre návrat,a vaša PO číslo 3.Kupujúci je dôvod vrátiť nákladnej znáša kupujúci, predávajúci je kvalita výrobkov dôvodu vrátiť nákladnej je znáša predávajúci.Musíte sa poradiť s predávajúcim pred vrátením tovaru.O Záruku 1.12 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky(s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2.Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby(a v pôvodnom obale,ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.O Recenzií 1.Vezmite prosím na vedomie, že mierne chyba medzi skutočnej veľkosti výrobku a údaje veľkosti je normálny jav 2.Prosím, dovoľte malý farebný rozdiel, keď si to porovnáme s počítačom alebo mobil obrazovke. 3.Obrázok je len pre referenčné účely.O Spätnú Väzbu Ak ste spokojní s našimi výrobkami,prosím, dajte nám všetkých päť-hviezdičkový spätnú väzbu.Akékoľvek otázky pls kontaktujte nás ihneď.Ďakujeme!

Štítky: loď model dreva, loď dreva, čln súpravy dreva, 280mm šok, auto vlajkou, katalánska vlajka, 280mm ventilátor, vlajku na stenu, vlajka malé, kawasaki zadné tlmenie.

Aplikácia Fishing Yacht
application1 Rybolov Kajak
Názov Značky ZEMENMECH
Druh Lano Spojov Spike
Použitie lodné príslušenstvo
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

2 KS 280mm Loď Spojov Spike Morských Dreva Rukoväť 304 Nerezovej Ocele Lano Spojov Zásobníka Pre Jachty Čln Lodné Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty