JSTOP 4piece/set M G5 vysoko kvalitné led svetlá na čítanie auto žiarovky 12-24V canbus 4014SMD led vlkovcový 31mm C5W auto lampy, osvetlenie batožinového priestoru

Novinka

€12.22

Doprava :

doprava zadarmo čína vzduchu príspevok.

Zvyčajne trvať 15-48 pracovných dní dorazí

Ak chcete použiť iné express, prosím zanechať správu alebo chatu s nami on-line,

dáme vám najlepšiu cenu, UPS, DHL, FEDEX, EMS, Čína Príspevok Vzduchu sú všetky k dispozícii.

a prosím, pozorne : DHL expedičný poplatok nie je vrátane vidieckych oblastí.u môžete vyhľadať na webovej stránke v prvom rade určiť, či odľahlých oblastiach.to musí platiť pre extral expedičný poplatok pre vidiecke oblasti.pls kontaktovať predajcu o detaily.vďaka

Poznámka: dúfame, že prídete o čas, ale keďže toto je medzinárodná dodávka, doprava čas bude vysoko závislá na logistické spoločnosti a miestne počasie, zvyky/ciel, poštovné, dúfam, že sa vám za pochopenie.

Hodnota Faktúra:

Aby ste mohli získať tieto tovar, rýchle a platiť menej daňového (všetky dovozné dane sú kupujúci zodpovednosť), sme vždy sa faktúry v nižšiu hodnotu tak, že colné odbavenie bude oveľa jednoduché a rýchle.

Ak nechcete, aby sa faktúry v nižšiu cenu, prosím informujte nás, akú hodnotu by ste chceli, aby ukázal, že na faktúru pri zadaní objednávky.

Služba Záruka:

ak ste dostali nesprávne, poškodené, chybné alebo položku nie, ako je popísané, prosím, kontaktujte nás pre čiastočné/plné náhrady alebo výmeny na naše náklady.

pomôžeme vám vrátenie peňazí alebo výmenu do 5 dní produktu prijatí za predpokladu, že všetky originálne balenie a príslušenstvo sú v pôvodnom stave.

ak chcete tovar vrátiť späť pre ďalšie riešenie, prosím kontaktujte nás vopred.kupujúci je zodpovedný za vrátenie poštovného za žiadnych okolností.

Spätná väzba :

Ak nie ste spokojní s produktom, alebo službou ,prosím, kontaktujte ma a nedávajú nám negatívne alebo fyzická spätnú väzbu,musíme dať uspokojivé riešenie.

Sme závislí na našich eBay povesť a spokojnosť zákazníka uspieť.Preto, Vaše pripomienky a DSRs sú veľmi dôležité, ak chcete nás, ako lepšie DSR skóre vplyv na náš vyhľadávač umiestnenie na www.agc.sk.Chceli by sme získať dobrú spätnú väzbu a 5 star DSR hodnotenie.Vaše akcie bude nám ponúkajú naše mlieko a chlieb .Ak by sme nedali ste dostatočným dôvodom, pre 5-hviezdičkový známky na každej DSR potom prosím, dajte nám vedieť, ako môžeme získať 5-star rating pred odoslaním yourscores!

Štítky: žiarovka c5w 24v, led dc 5v 24v, luci led c5w 24v, žiarovky c5w 24v, led c5w 12v 24v, led c5w 24w, led c5w 12 24v, 40v dc 24v, w5w t10 24v, w5w amber 24v.

Položka Hmotnosť 0.04kg
MG Model MG ZT-T
Externé/Interiér Osvetlenie interiéru
Farba Teplá biela / biela/Crystal blue
MG ZT-T-Rok 2009
Názov Značky JSTOP
Príkon 2W canbus
biela teplota 6000-6500K
Napätie 12VAC
Pre Vozidla Značky/Modelu MG
Zásuvka C5W C10W SV8.5 Vlkovcový
Názov Modelu JSF31-10SMD-4014
Pre Autá Na Čítanie Svetlá Na Čítanie
Typ Rozhrania Vlkovcový-31mm
Lúmenov 200-300LM
Položka Druh Svetlá Na Čítanie
Led Typ 4014SMD
Kód Výrobku JSF31-10SMD-4014

Napíšte svoju recenziu!

JSTOP 4piece/set M G5 vysoko kvalitné led svetlá na čítanie auto žiarovky 12-24V canbus 4014SMD led vlkovcový 31mm C5W auto lampy, osvetlenie batožinového priestoru

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty