Zviera Mačka Dvere, Nálepky detskej Izby Vstupné Dvere Materskej školy v Triede, Dekorácie, samolepiace Nálepky na Stenu

Novinka

€5.48

Veľkosť produktu: prečítajte si nasledujúci efekt obrazu pre podrobné veľkosť

Popis produktu & nbsp;

■ materiál je PVC priehľadné fólie, šetrné k životnému prostrediu, nepremokavé a stálofarebné , č okraji deformácie, môže byť odstránená, ak špinavé, a možno nalepiť na steny, dlaždice, obkladačky, sklo, nábytok a iné hladké povrchy farba pozadia.

■ s vlastným späť lepidlo, ktoré je odnímateľná a môže byť opakovane nalepiť (stena povrch môže byť kedykoľvek odstrániť bez poškodenia steny povrchu), ale to by malo byť poznamenal, že lepiaca zmes späť lepidlo a stien budú silnejšie a silnejšie, a jeho opätovnú využiteľnosť, sa zníži po dlhom čase prilepenia.

■ nie je potrebné na prenos film, len pasteit priamo.

Ako používať & nbsp; nbsp;

◆ uistite sa, či vložený povrch je hladký povrch s konkávne konvexný vrásky a peeling , alebo stenu povrch, ktorý nie je hotové s náter, lak, prosím, nie prilepiť.

◆ Vyberte pozíciu, prilepiť, a čistý, plávajúce prachu a olejových škvŕn na povrchu, aby sa prilepili Zabezpečiť povrch je suchý a čistý.

◆ vytvoriť jednoduchý plán podľa vložiť poradí, samozrejme, môžete to urobiť, urob si sám podľa svojej vlastnej es.

◆ odlúpnite nálepky a vložte ho priamo , nie je potrebné na prenos film, vložiť strednej časti prvej a potom stlačte doľava a doprava.

Existuje veľa produktov v našej spoločnosti, tak sme nemožno nahrať ich po jednom.Ak sú produkty, ktoré potrebujete, kontaktujte náš on-line služby zákazníkom

Po prvé, použite svoje ruky, aby zistili, aké veľké je pozícia

vložiť pohodlné Roztrhať ho a držať to.Skúsenosti s deťmi, rodinou a priateľmi & nbsp; urob si sám Priniesol zábavu bar

Štítky: matematika triede organizácie, teather triede organizácie, druhy triede organizácie, schhool triede organizácie, organizácia školy v triede organizácie, materská škola triede organizácie, stacionárne organizácie triede, komunikácie v triede organizácie, dráma triede organizácie, dom triede organizácie.

Kategória produktu Nástenné Maľby
Štýl Európa
Cenzurovať Kód Farba
Vzor Lietadlo Nálepka Na Stenu
Klasifikácia Wc Nálepky
Kategória Samolepky Na Stenu
Funkcia Skrášliť Dekorácie
Textílie hlavnou zložkou obsahu 100
Platné Priestor Spálňa
Počet Kusov 1 kus
úroveň prvotriedny produkt
Stena nálepky štýl Byt Samolepky Na Stenu
Číslo Modelu Farba
Scenáre Poschodie
Tému Znaky
Materiál PVC
Špecifikácia Multi-piece Package

Napíšte svoju recenziu!

Zviera Mačka Dvere, Nálepky detskej Izby Vstupné Dvere Materskej školy v Triede, Dekorácie, samolepiace Nálepky na Stenu

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty