Roztomilý Bowknot Čelenky Novorodenca Dievčatá Oblečenie s Dlhým Rukávom Romper a Luky pokrývku hlavy Jumpsuit Oblečenie Bavlna Vlasy Kapely

Novinka

€13.46

modname=ckeditor

Materiál: 95% Bavlna,5% Spandex.Dieťa dievča Bowknot Čelenky a Potápačské sú mäkké, pohodlné, elastický a priedušný, vhodný pre plodu a novorodenca pokožky.

Veľkosť: baby girl Romper majú dve veľkosti: 0-6 Mesiacov, 6-12 Mesiacov.

Dizajn: dieťa pokrývku hlavy majú roztomilý čela dizajn, vhodný pre zodpovedajúce detské Oblečenie.Nemôžeme sa dočkať, až uvidím dieťa uvedenie na roztomilý Romper a Luky pokrývku hlavy.

Príležitosti: Na Romper a Luky pokrývku hlavy pre dievčatká sú perfektný ak chcete nasnímať fotografiu a iné zvláštne príležitosti šaty.Tieto Čelenky a Potápačské zmestí Jarné, Jesenné a Zimné.

Umývanie Tipy: Ručné Pranie v Studenej Vode.Kvapkanie Suché.Nepoužívajte Bielidlá.

Štítky: mazda cx5 2016 abs dvd, dámske kabelky fanssy, kovov proti stresu hračky, fox motocross pulóver, frameless prístupový panel, esprit narovnať vlasy, mazda cx5 2015 recenzie, kuchyňa plastové troll, meizu u10 mŕtvola nevesta.

Rukáv Štýl Pravidelné
Materiál Spandex
fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Farba Biela, Šedá, Ružová
Názov Značky iDzn
Pôvod CN(Pôvodu)
Vzor Typ Pevné
Golier O-Krku
Materiálové Zloženie Bavlna
Štýl Móda
Oddelenie Meno baby
Uzavretie Typ Pulóver
Vekové Rozpätie 7-12m
Pohlavie Žena
Položka Druh Sady
Textílie Typ Česanej Bavlny
Rukáv Dĺžka(cm) Plná

Napíšte svoju recenziu!

Roztomilý Bowknot Čelenky Novorodenca Dievčatá Oblečenie s Dlhým Rukávom Romper a Luky pokrývku hlavy Jumpsuit Oblečenie Bavlna Vlasy Kapely

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty