Trendy Dvojité Farba Srdce Keychains pre Ženy Pom Pom Faux Králik Kožušiny prívesok na Pompom Auto Keyring Taška Prívesok Príslušenstvo

Novinka

€1.35

Trendy Dvojité Farba Srdce Keychains pre Ženy Pom Pom Faux Králik Kožušiny prívesok na Pompom Auto Keyring Taška Prívesok Príslušenstvo Materiál:Pompom kožušiny loptu Konverzie:1cm=0.393 palca Hmotnosť:Cca 28 g balenie obsahuje:1pc* keychain Poznámka: 1. Vezmite prosím na vedomie, fotografia sa nemusí zobraziť skutočnú veľkosť, prosím pozrite si Popis veľkosť detaily. 2. Prosím povolené 5-10 mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, vďaka. 3. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.Ďakujeme!

1.> $150 ,doprava zdarma do EMS,DHL,FEDEX 2. > $7 ,doručenie zdarma v Číne Príspevku Registrovaný Vzduchu Mail doprava zadarmo (majú sledovacie číslo s sledovania informácií ) 3. $7 , doručenie zdarma v Číne Post Obyčajný Malý balík Plus,Yanwen Ekonomické Air Mail, SunYou Ekonomické Vzduchu Mail doprava zadarmo (majú sledovacie číslo, ale bez sledovania informácií vo vašej krajine )

Veľkoobchod a dropshipping sú obe privítali?Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť), Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas uteká?Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: hračka králik, mignify krúžok na kľúče, lacné umelé kožušiny taška, osrstenie srsť, keychain osoba, keychain králik, pompom sova kľúč reťazca, reťaz kľúč, paracord prívesok na príslušenstvo, kúzlo kožušiny.

Dropshipping Áno
Kľúčové slovo 2 porte clef
Názov Značky Efektné A Fantasy
Farba ružová,modrá,fialová
Materiál Kožené Zliatiny kožušiny Loptu
Číslo Modelu K-642
Kľúčové slovo sleutelhanger
Jemné alebo Módne Móda
Kovové farby Zlatá farba
Použitie pre Keychain,Taška Prívesok,Keyring
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Položka Druh Kľúčové Reťaze
Kovy Typ Zliatiny zinku
Štýl Trendy
Pohlavie ŽENY
Kľúčové slovo 1 chaveiro
Tvar\vzor Srdce

Napíšte svoju recenziu!

Trendy Dvojité Farba Srdce Keychains pre Ženy Pom Pom Faux Králik Kožušiny prívesok na Pompom Auto Keyring Taška Prívesok Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty