Náhradné kolieska na batožinu opravy batožiny, doplnky, make-up vozíka tlmenie Tiché koliesko opravy stlmiť black pevné kolesá

Novinka

€25.28

Pôvodné priameho predaja Náhradné kolesá pre kufor pre opravu kufre Manuál Voliča kufre riadiace kolieska kolesá, náhradné diely Vozíka Balík, Vrátane:1 pár kolesá= 2 kolies (jeden vpravo a jeden vľavo kolesa) Jednoduchá inštalácia a odstránenie 1. Pretože to nie je váš prípad, originálne príslušenstvo nemusí byť veľmi konzistentné, a niektoré medzery sú nevyhnutné. 2. Podľa volant, originál veľkosť kúpiť. 3. Veľkosť bicykla s veľkosťou inštalácie na trupe nie sú príbuzné,Prosím, odstránené kolesa, podľa našich porovnávacích meraní poskytujú obrázky jasne vedieť, veľkosť, produkty, či je pre vás vhodný. 4. Pred nákupom, uistite sa, že kontrolu nasledujúce veľkosť (uhlopriečka obrazu na hole a] meraná pod).Nákup. 5. Vzhľadom na osvetlenie a displeja, skutočná farba sa môže mierne líšiť od obrázka.Ďakujem, prosím pochopiť. 6. Pred objednávke, nie pochopiť, mať akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás, budeme sa snažiť vyriešiť problém!Ďakujeme vám za vašu podporu a dúfame, že kolesá vhodné na váš kufor!

Tipy, prečítajte si prosím nasledujúce pripomienky Opatrne 1.Prvý,uistite sa, že vaše meno ,adresa,psč a ostatné informácie sú správne a úplné. 2.Po druhé,pozrite si prosím sledovanie informácií na sledovanie webovej stránke v čase. 3.Po tretie,prosím, starostlivo skontrolujte po doručení balíka a položky. 4.Po štvrté,ak máte akékoľvek otázky, alebo požiadavky,neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom informácií ,e-mail alebo obchodný manažér.Vzhľadom na rôzne Kamery, Svetlá a zobrazuje, farby reálnych objektov zobrazených na fotografiách sa bude líšiť.Ďakujeme za pochopenie!O doprave : 1.budeme loď do 1-7 dní po zaplatení . 2.Aký druh prenosu môžeme poskytnúť, je E-paketové a www.agc.sk normy . 3.Akékoľvek dovozné poplatky sú zodpovednosť kupujúci.

Štítky: krásy prípade vozíka, klinec vozíka, prípade, make-up, tvoria vozíka, box profesionálny make-up, box vozíka, box make-up, FACEBOX, profesionálny vozík, kozmetické batožiny.

Číslo Modelu D021
Hmotnosť 0.30KG
Materiál Nylon
Názov Značky NoEnName_Null
Druh koliesko

Napíšte svoju recenziu!

Náhradné kolieska na batožinu opravy batožiny, doplnky, make-up vozíka tlmenie Tiché koliesko opravy stlmiť black pevné kolesá

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty