Cestovné Balenie Kocky Nastaviť Toaletné Súpravy Taška Batožiny Organizátori Cestovné Skladovanie Tašky Cestovné Multi-funkčné Oblečenie M88

Novinka

€10.99

body, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 18px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Cestovné Balenie Kocky Nastaviť Toaletné Súpravy Taška Batožiny Organizátori Cestovné Skladovanie Tašky Cestovné Multi-funkčné Oblečenie M88

Popis:

Funkcia:

1.Vyrobené z prostredia ochrana textílie, intimates a detské oblečenie sú bezpečné z neho.S obojsmerná hladké zipsy, obe lefties a righties môže pack v dobrej nálade.

Textílie podšívka

2. Brať plne do úvahy, cestovných potrieb, tieto balenie organizátori sú navrhnuté tak, aby sa váš spoločník na cesty.Cestovné príslušenstvo, ako je oblečenie, nohavice, spodná bielizeň, toaletné potreby, a topánky môžete nájsť svoje vlastné miesto.

3.Podporuje dobrý materiál a silné šitie, kufor organizátori môžu byť komprimované 30% objemu.Medzitým, tieto môžu byť zložené do toaletná taška, keď je prázdny.

4.Po zabalení svoje veci do balenia kocky, váš kufor je možné rozdeliť do "miestnosti", rovnako ako priestor, ktorý vytvorí optimálne využitie interiéru carry-na priestor.S oka dizajn, môžete nájsť to, čo chcete na jeden pohľad, len sa rozlúčiť s opakovanými prebaľovanie na letisko a hotel.

5.Nad rámec pre cestovanie použiť, tieto vaky na balenie môže byť tiež použitý pre domáce skladovanie.

Popis:

Materiál: Oxford handričkou

Veľkosť:35*27 cm

Model: šesť-dielny oblek

Upozornenie:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočné farby možno mierne líšiť od obrázka farby.

Vzhľadom na ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm odchýlka

Balenie Obsahuje:

1set X Cestovné Tašky Skladovanie

Štítky: vzor balenie kocky, vlastné balenie kocky, vytlačené balenie kocky, 7 balenie kocky, mäkké balenie kocky, fialové balenie kocky, lugage balenie kocky, krúžok tesniace kocky, balenie kocky na tašky, kvetinový balenie kocky.

Množstvo 1SET
Veľkosť 35*27cm
Názov Značky Y&W&F
Číslo Modelu 268562
Materiál Oxford handričkou
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Cestovné Balenie Kocky Nastaviť Toaletné Súpravy Taška Batožiny Organizátori Cestovné Skladovanie Tašky Cestovné Multi-funkčné Oblečenie M88

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty