100KS Multi-Purpose Zamykanie Kábel Kovové Zip Väzby Nehrdzavejúcej Ocele Kábel twist Väzby Zamykanie Kovové Zip-Výfukové Zábal Potiahnuté

Novinka

€4.94

Funkcie:

Vysoko-Kvalitný Materiál

Naše zip kravatu je vyrobený z 304 nerezovej ocele s rozsah prevádzkovej teploty mínus 112 °F. k 1000 °F. majú veľkú húževnatosť, odolnosť proti korózii, požiarna odolnosť a predlžuje servisné čas, ktorý by mohol byť použitý v rôznych prostrediach, ako sú vlhké miesta, vonku, na miestach s vysokým teplotám, a tak ďalej.

Špeciálny Dizajn a Jednoduché Použitie

Tieto zamykanie kravatu zábaly sú navrhnuté s pribrala pracka na posilnenie kravatu.Okrem toho, pracka obsahuje ušľachtilú oceľ gule, aby z väzby, stráca po tom, ako bol upevnený.V neposlednom rade, ste úplne nepotrebujete žiadne nástroje na ich inštaláciu, tak ľahko ako na zips.

Široké Uplatnenie

Naše produkty sú ideálne pre lode, bane, elektrina, automobilových dielov, počítač drôtu , opravy domov, a ďalšie.Napríklad, mohli by ste použiť tieto na reťazi-link plot ako tie pre zabezpečenie textílie príspevky, ktoré sú oveľa silnejšie ako plastové .

Obsah Balenia:

100KS Nehrdzavejúcej ocele kábel kravatu

Poznámka:

Vzhľadom na ručné merania, nechajte mierne meranie odchýlky.

Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.

Žiadne Špeciálne Nástroje, Ktoré Sú Potrebné.Stačí, Sada Ihiel Nos Plier Utiahnuť A Uhlopriečkou Plier Alebo Cínu Výstrižky Znížiť Zip Kravatu.

Štítky: topánky drak dieťa, bambusové nápady život, oblasti, kožené auto, adaptér batožinového priestoru sks, cartoon hrnček dr oz, batman veľké fréza, modrá farba iphone, rozbitý luster, adaptér cestujúceho.

Certifikácia CE
Druh Self-Locking
Názov Značky hoomall
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

100KS Multi-Purpose Zamykanie Kábel Kovové Zip Väzby Nehrdzavejúcej Ocele Kábel twist Väzby Zamykanie Kovové Zip-Výfukové Zábal Potiahnuté

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty