Deti Padák Padák Hračky Hrať Padák Detí, Vonkajšie Hračky Hračky Skladacie Svetlé Farby Vonkajšie Padák

Novinka

€9.25

Funkcie

1. Vnímanie farieb: Podľa psychologických výskumov, deti dávajú prednosť svetlé farby, ako je žltá, oranžová a modrá.Deti vychovávané vo farebnom prostredí sú viac pravdepodobné, že majú vyšší spoločnosť iqs.Svetlé farby týchto padák hračky môžu pomôcť deťom rozpoznávať farby a zlepšiť ich inteligencie.

2. Tímová práca: padák je 9-noha priemer je skvelý nástroj pre deti-učiť ich o tímovej práce a sociálnych úpravu.Deti sa môžu zlepšiť svoje zručnosti tým, že manipuluje tieto hračky.To môže pomôcť pri vývoji detí tímovú prácu ducha a sociálnej prispôsobivosti, a aby im radi šport.4. Funguje to skvele dostať deti učiť sa formou hry.

3. Kvalitné tkaniny: Padák hračky sú vyrobené z znečistenia-free a odolného 100% polyesteru, s anti-korózne a odolnosť proti vode, rozšírené rukoväte a oka centier.Hračka má 13 rukoväte, že deti môžu ľahko chytiť počas hry.Viac POUŽÍVA sa nepoškodia to ako to prichádza s vyhradená zips kabelka!

4. Skladacia a ľahko skladovať: Tento padák hračka môže byť použitý 4-8 detí v hre.Ako ľahký-k-násobne hračka, je ideálny pre učebne, dvoroch, materské škôlky, školy, nákupné centrá a parky.

Špecifikácia:

Materiál: Polyester

Farba: Multicolor

Veľkosť: Dia 2 m

Balenie Obsahuje:

1x Hrať Padák

Štítky: priehľadné solárne stavebnice, námestie kalendáre 2021, xiomi mix max 2 prípady, steny dekoratívne tehly, voda flosser rukoväte, xiomi nočné svetlo led, voda flosser uk 2017, transparentné mäkký drôt, nástenné dekoratívny stojan.

type2 Športové hračky zariadenia
Príležitosti Deň detí
Pôvod CN(Pôvodu)
Vzor Jednofarebné
Číslo Modelu Nové
Type1 Materská škola vonkajšie zariadenia
Druh dúhový dáždnik

Napíšte svoju recenziu!

Deti Padák Padák Hračky Hrať Padák Detí, Vonkajšie Hračky Hračky Skladacie Svetlé Farby Vonkajšie Padák

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty