Letné Čipky Kombinézu Ženy Kvetinové Výšivky Hlboko V Krku Sexy Kombinézu Dot Patchwork Jumpsuit Trakmi 2020 Femlae Tela

Novinka

€14.50

Čo povedať

♥Dobrý deň, priatelia, vitajte na mojom obchode. ♥ Ladifit bola založená v januári roku 2019. ♥Investovali sme veľa energie v tomto obchode. ♥Z výrobku do prevádzky až po dodanie na po predaji, sme osobne, pozrite si naše produkty. ♥Všetci sú starostlivo navrhnuté a materiály sú starostlivo vybrané a skúšal. ♥Dúfam, že sa nám môže dať dostatok dôvery. ♥Ladifit nenechá všetci dole. ♥Dúfam že každá dievčina, ktorá dostane oblečenie, ktoré môžete nosiť s dôverou. ♥Ďakujeme za vašu priazeň!

Tabuľka Veľkostí

Poznámka: môže byť 2-3% rozdiel podľa ručné meranie.Prosím, skontrolujte meranie graf starostlivo pred zakúpením položky.

Model Výrobku a Zobraziť

+Vezmite prosím na vedomie, že mierne farebný rozdiel by mal byť prijateľný vzhľadom na svetelné a displeja.

Štítky: kombinéza turtleneck, kombinéza čipky ženy, pre celkové ženy, kombinéza žena, kombinéza oka, kombinéza s výrez, kombinéza váš telefón, bodi ženy, kombinéza bielizeň, bodi.

Názov Značky ninimour
Vek Vo Veku 18-35 Ročné
Štýl Sexy & Club
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Polyester
Číslo Modelu LZR8388
Textílie Typ Broadcloth
Druh Kombinézach
Položka Druh Kombinézach & Remienky
Fit Typ Chudá
Vzor Typ Pevné
Pohlavie ŽENY
Dekorácie Čipky

Napíšte svoju recenziu!

Letné Čipky Kombinézu Ženy Kvetinové Výšivky Hlboko V Krku Sexy Kombinézu Dot Patchwork Jumpsuit Trakmi 2020 Femlae Tela

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty