Muži mladých módnych školské tašky multifunkčné oxford bežné notebook batoh usb nabíjanie nepremokavé cestovná taška muž bolsa mochila

Novinka

€18.21

сумка женская рюкзак р

юкзак женский сумки женские кошелек женский сумка на пояс peňaženky, batohu, tašky pre ženy 2021 косметичка

Vitajte v našom obchode!Sme profesionálny po celom svete veľkoobchodná spoločnosť.Vysoká kvalita výrobkov.rozumné ceny.vynikajúci zákaznícky servis a spoľahlivý úverového ratingu je náš princíp

Kupujúci tipy

1. V dôsledku rôznych sériách, výrobu alebo rôznych oceňovacích metód.tam môže byť odchýlka 1 cm—3 cm položky.Vnútorný materiál alebo vzor, nemusia byť rovnaké .Farby na monitore počítača sa môžu mierne líšiť od skutočného produktu farby.

2. Uveďte vaše špeciálne požiadavky (farba, balíky.hodnota vyhlásenie.atď.) v PAYPAL SEKCII POZNÁMKY keď si vykonať platbu.

O Nás

1. Ako Výrobca.ponúkame top kvalitu a dobré služby.Staráme sa o našich zákazníkov hodnotu a svoje názory.Preto sa snažíme vytvárať atmosféru dôvery a úprimnosti.Tešíme sa na formovaní úspešné obchodné vzťahy s novými klientmi po celom svete.

2.Máme 8 osôb tím na podporu on-line veľkoobchod. 100 spokojnosť zákazníka je náš výkon.

Platby

1. Akceptujeme Alipay.Západ Únie .TT.Všetky hlavné Kreditné Karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW

2. Kupujúci je zodpovedný za akékoľvek cla alebo dovozu dane.To je kupujúceho zodpovednosť za žiadne cla poplatok.Koľko cla poplatok závisí od každej krajine je zvyk politiky.

Doprava

1. Ak si zvolíte spôsob dopravy je doprava zadarmo.vyberieme najekonomickejší spôsob dopravy.ale nie výlučne, Čína Príspevok.

2. Ak uprednostňujete iné rýchlejšie express (EMS.DHL.UPS.Fedx ) Pls fell zadarmo, kontaktujte nás pre ďalšie náklady na dopravu

Návrat & Exchange

1. Keď dostanete tovar našiel poškodený v tranzite, alebo kvality produktov problémy.pošlite nám fotky a komentáre.Hľadať najlepšie riešenia a po predaji služby zákazníkom vás budú čoskoro kontaktovať.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky.konkrétny dôvod na návrat.

3. Prijímať Vrátenie alebo Výmena zábal neskôr.budeme predávať prostredníctvom dohovorov a pravidlá založené na rýchlosti kupujúcich a predávajúcich.späť na náklady spojené.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Spätná väzba

Vážime si môžete umiestniť objednávky z nás.a dúfam, že ste nás nechať pozitívnu spätnú väzbu po prijatí ste položka.

V prípade, že budete cítiť, ako by ste mať problém s objednávkou.prosím, dajte nám šancu, aby sa situácia priamo pred zverejnením negatívna spätná väzba.

Štítky: manga bunda jean, klenotník magic box, osvetlenie kanárske ostrovy, manga umenie ceruzky, manga cloud prehoz, manga postroj psa, manson slnečné okuliare, čipky deti remienky, mapa historických remesiel.

Školské Batohy Cestovná Taška
Vzor Typ mozaika
Číslo Modelu Batohy
Interiér Interiér Slot Vrecku
Rukoväť/Popruh Typ Mäkká Rukoväť
Názov Značky SHUAI DLHÉ
Štýl Móda
Hmotnosť Balenia 0.75kg (1.65lb.)
Exteriér Bahna Vrecku
Veľkosť Balenia 35cm x 25cm x 15cm (13.78in x 9.84in x 5.91in)
Kryt Dážď No
Kapacita 36-55 Liter
Výkon Systému Fyziologické Krivky Späť
mochila feminina Plecak
Tašky Pre Ženy 2021 batoh
Technics Žakárové
Batohy Typ Softback
Uzavretie Typ na zips
Typ Jednotky kus
Hlavný Materiál Oxford
Obkladový Materiál Polyester
Dekorácie ŽIADNE
Pohlavie MUŽI
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Druh Batohy

Napíšte svoju recenziu!

Muži mladých módnych školské tašky multifunkčné oxford bežné notebook batoh usb nabíjanie nepremokavé cestovná taška muž bolsa mochila

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty