Hairpiece Toupee Vyhladenie Vyrovnávaním Detangling Provokujúcej Vankúš Hairbrush

Novinka

€0.84

Popis:

ZHORA z NEHRDZAVEJÚCEJ OCELE ZUBY PRE DETANGLING: štetec môžu kĺzať hladko cez vlasy ľahko a jemne odstraňovať namotané tvrdohlavý uzlov bez bolesti.To nebude problém, alebo ťahať vlasy na ľudí s citlivou scalps.

POTKAN CHVOST PROVOKUJÚCEJ KEFA NA SUŠENIA FÉNOM & STYLING: potkan chvost štetec je ideálny na čistenie von, vyhladzuje a vyrovnávanie vlasov.Tento štetec ponúka maximálnu kontrolu pre styling všetky vlasy vrátane nestabilných rozšírenia, parochne a príčesky bez poškodenia.

ŠTETCOV PRE KAŽDODENNÚ ÚDRŽBU A STAROSTLIVOSŤ o VLASY: Tento štetec udržiava a riadi kučeravé, hrubo alebo husté typy vlasov a je dostatočne jemný pre čistenie jemné, mäkké a poškodené vlasy typy ľahko.Tento štetec je určený pre každodenné použitie s alebo bez fénom na vlasy.

VYNIKAJÚCE PRE VŠETKY TYPY VLASOV: Mokré alebo suché, dlhé alebo krátke, hrubé alebo jemné, rovné alebo kučeravé/zvlnená, rovnako ako na predlžovanie vlasov a parochne.Kefa je jemný na vlasy, vlákna a pomáha zachovať a chrániť svoju parochňu alebo rozšírenia tak, že vyzerajú lepšie a vydržia dlhšie.

PRÍLEŽITOSTI: Profesionálne kaderníctvo alebo domáce použitie.

Špecifikácia:

Materiál: Plast, nerez

Veľkosť: Cca. 22 x 2 cm/8.66 x 0,79"

Farba: Čierna

Balenie Obsahuje:

1 Kus Na Vlasy Styling Kefa

Štítky: iphone 7 acura prípade, hp 5075 tlačiareň atrament, hei spark plug drôt, hp 550 konektor adaptéra, srdce medveď silikónové, lureen zlaté náušnice, láka auta mora plier, hp 450 g1 dvd caddy, lure snap nerez.

Číslo Modelu vlasový Styling kefa
Materiál Plastové
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Hairpiece Toupee Vyhladenie Vyrovnávaním Detangling Provokujúcej Vankúš Hairbrush

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty