5 ks/Veľa , HCPL-M452 M452 HCPL-M453 HCPL-M456 SOP-5 ,Nové Oiginal Výrobok Nový, originálny doprava zadarmo rýchle dodanie

Novinka

€1.52

Rešpektovať zákazníkov: (Kúpiť rôzne štýly, prosím, obráťte sa na obchod, na úpravu v nákladnej preprave, ďakujem) Dobrý deň, ďakujeme za vašu podporu.Z dôvodu nízkej ceny, naše výrobky môžu byť tiež prepravované bezplatne.Free mailing môže mať za následok neskoré prijatia tovaru.Môže to byť v dôsledku straty expresné doručenie počas bezplatnú prepravu.Takže prosím, vyberte si iný express podľa termínu potrebujete.Ďakujeme za Vašu Spoluprácu.Ak sa rozhodnete zadarmo expresného doručenia, bude záznamov na Internete, ale pretože oneskorenie pri obdržaní tovaru, tam sú ešte stratené produkty, budeme odmietnuť refundáciu.Keď si kúpite tovar, ktorý by ste mali vybrať expresnej pošty podľa vašich vlastných potrieb primerane.Ak sa rozhodnete, free mail, akonáhle sa tovar stratené alebo oneskorené, sme sa odmietajú akúkoľvek náhradu a na náhradu.Kupujúci bude znášať to.Ďakujeme za vašu spoluprácu, a tak pochopiť.Ako výber(www.agc.sk Štandardná Doprava, Alebo vyberte EMS - ePacket)Ak existuje akékoľvek straty, budeme vždy tvoria sumy!Vďaka za vašu spoluprácu!Výklad práva v našej predajni, sa predvolené zadarmo mail je ako predvolené pravidlá našom obchode!

= Abo ut nás cieľ =

Sme lídrom na trhu on-line elektronické distribútorov a BOM riešenia.

Ak si kúpite viac množstve, prosím kontaktujte nás a ja vám ponúka zvýhodnené ceny.

Ak nemôžete nájsť produkty, ktoré potrebujete, kontaktujte nás.Budeme vám cenovú ponuku.Ponúkame one-stop-nákup služieb.

Naša spoločnosť sa zaoberá hlavne v odpory, kondenzátory, tranzistory, pamäťových čipov, komunikácia čipy, vysokofrekvenčné rádiové frekvencie a iných high-end produktov.Našim cieľom je poskytovať surovín a úprimný služby.Spoločnosť bola založená v Beihua Qiang na 10 rokov, spoločnosť má silnú obchodný zástupca pre systém výrobcov na Internet.

= = platba

1. Uistite sa, že váš platobný účet je k dispozícii pred platby.

2. Všetky platby musia byť uhradené do 7 dní od prijatia tovaru.Ak si naozaj nemôže platiť, najprv nás kontaktujte, my vám pomôžeme vyriešiť problém.

3. Ak máte nejaké špeciálne požiadavky na detaily projektu, prosím zanechať odkaz v poradí.

= doručenia =

1. Môžeme loď naše výrobky po celom svete.

2. www.agc.sk Starostlivosť bez Logistika - Normy, DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, Čína Príspevok a Hong Kong Post sú k dispozícii.Priatelia v Brazílii.Vzhľadom k vysokej colné podmienky, DHL, FedEx, TNT a UPS v Brazílskej Ciel, je ťažké na prejednanie.Predajcovia môžu vybrať EMS.EMS logistika je jednoduchšie prejsť colný v Brazílii.

3. Po prijatí platby, projekt bude zaslaná najneskôr do 3 dní.

4. Pri vykonávaní platby, uistite sa prosím, že váš dodacia adresa a kontaktné čísla sú správne.

5. Môžete sledovať stav výrobkov na webovej stránke po odoslaní.

= spätnú väzbu =

1. Ako vaše názory sú veľmi dôležité pre náš rozvoj, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, úprimne vás pozvať na dovolenku nám dobrú spätnú väzbu.Veľmi pekne vám ďakujem za váš cenný čas.

Náš plán sa nechať istú spätnú väzbu po vašom pozitívnu spätnú väzbu.

3. Pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorením diskusie na internetovej stránke, prosím kontaktujte nás a my sa budeme snažiť vyriešiť problém.

Ďakujem vám veľmi pekne za vašu podporu.Pekný deň!

Štítky: tlp131, ntg47, 220mah 3, 7 v, vianočné crystal snehová guľa, vianočný sob dreva, chaozhu, notebook tv, 2 ks hlasové cievky, er40c, beret slamy.

Prevádzková Teplota -40-+85°
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Regulátor Napätia
Napájacie Napätie 5v
Strata Sily 10w
Stav Nové
Package SMD
Aplikácia Počítač

Napíšte svoju recenziu!

5 ks/Veľa , HCPL-M452 M452 HCPL-M453 HCPL-M456 SOP-5 ,Nové Oiginal Výrobok Nový, originálny doprava zadarmo rýchle dodanie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty