Automatické Posuvné Brány, Motor AC Motor Posuvné Brány Radič s 4m Nylon regály súpravy Voliteľné pre domáce brány

Novinka

€131.48

Automatické Posuvné Brány, Motor AC Motor Posuvné Brány Radič s 4m Nylon regály súpravy Voliteľné pre domáce brány

ⅰ : Zhrnutie Toto zariadenie je jeden automatické brány, otvárače začala naša spoločnosť prijíma nový dizajn a integrované ovládanie systému.Naše nové posuvné brány otvárač má mnoho funkcií, ako napríklad: nízky hluk, ľahký, výkonný počiatočný krútiaci moment, stabilita, spoľahlivosť a je kompaktný a štýlový.Motor bude stále pracovať na krátky čas pomocou nižšie napätie.Riadiaca rada má ochrana proti preťaženiu.Keď je zlyhanie napájania, motor disk nemôže byť oddelené používanie spojky, pomocou zadaný kľúč užívateľ má možnosť odpojte spojku zapnutie brány byť otvorené alebo zatvorené manuálne.Pomocou voliteľných infračervené detektory a reaktivačné brána sa automaticky zastaví a znovu otvoriť, ak prekážkou je cítil. ⅱ : Parametre

1. Pracovná teplota motora:-45°C~ +55°C

2. Pracovná vlhkosť:≤85%

3. Napájanie:220VAC±10%/110VAC±10% 50Hz/60Hz

4. Menovitý výkon:250W

5. Výstup výstroj modul:M=4

6. Výstup výstroj číslo:Z=16

7.Výstup torgue:30.0 N. m

8. Otvorenie(zatvorenie) rýchlosť:v=12m/min

9. Menovitá rýchlosť : 1400RPM

10. Maximálny potiahnite:1100N

11. Maximálne zaťaženie:1400KG(Voliteľné)

12. Čistá hmotnosť:11KG

13.Diaľkové ovládanie vzdialenosť : ≤50meter

14.Balenie : V krabiciⅲ: Vzhľad a rozmery

IV:Príslušenstvo Ak potrebujete viac diaľkové ovládanie a Ďalšie Príslušenstvo,Prosím, kliknite na odkaz nižšie, pridať accessorie do nákupného košíka , zaplatíte spolu, budeme loď spolu.Ďakujeme u!V:www.goclever.com 1.O diaľkové ovládanie,dodávame bez batérie.Pretože je to citlivá produktov,Prepravné požiadavky bez batérie.môžete si ju kúpiť jednoducho vo vašej miestnej. 2.O prepravné náklady, ak si myslíte, že je to neuveriteľné vysoké, by ste mohli požiadať predávajúceho na zľavu.vždy sme dali našim zákazníkom najlepšie ceny. 3.Ak ste si vybrať sada balík, prosím vás ubezpečiť, že všetky produkty vo vnútri auta balík odošle youk.V nákupnom procese máte akékoľvek otázky, alebo cena a poštovné problémy, môžete mi poslať e-mailovú správu, bude prijímať informácie v prvý raz s vami diskutovať o najlepšie riešenie, a prajeme vám šťastný nakupovať, ďakujem.upozornenie: 1.Prosím, nainštalujte úniku power zapnite hlavný vypínač. 2.prosím odrezať napájanie pri pripájaní. 3.Vysoké napätie je nebezpečné, ak ste non-profesionáli, prosím nerozoberajte a opravy 4.Dovoz tovar je potrebné platiť clo, predajcovia nie sú zodpovední za ciel, ak máte požiadavky na faktúre cenu, prosím, na vedomie predávajúcemu.

Štítky: brány pre deti bezpečnosť, brány otvorené, deti brány, stanley automatické dvere motora, posuvné dvere motor auta, automatické dvere, brány, motorové, automatu swing brány, automatické brány vzdialenej, elektrické brány, motorové, viesť motorové automatické.

Názov Značky Príbuzní Pripojiť
Druh Pre Home/továrne
Ochranný Režim Nedokážu Zabezpečiť pomocou Signálu
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu PYM
Certifikácia CE
Smer ŽIADNE
Príkon AC110V/AC220V

Napíšte svoju recenziu!

Automatické Posuvné Brány, Motor AC Motor Posuvné Brány Radič s 4m Nylon regály súpravy Voliteľné pre domáce brány

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty