2020 Nový Prechod Leteckých silks jogy hojdacia sieť 5Mx2.5M Textílie pre letecké akrobatické Circus Arts Leteckých Tancovať swing

Novinka

€57.29

2019 Najnovšie Vysokej Kvality 5 meter na 100% Nylon Jogy hojdacia sieť textílie len.

● Tkaniny Materiál: Vysoká Pevnosť 100% Nylon, Najlepšiu Kvalitu, maximálne Pohodlné, Nízka Úsek Ideálny pre Letecké Lietania Tanec. ● Veľkosť: 5 Meter (5 M x 2,5 M).Ak budete potrebovať ďalšie dĺžka hodvábne tkaniny, prosím, kontaktujte nás. ● Zaťaženie Ložiska: 1000KGS, Prosím, Pozrite si protokol o skúške ● Tkaniny Farby: 8 Farieb Na Výber, Pozrite si Prosím Farba Grafu. ● Príslušenstvo pre jeden súbor: NIE,Len Textílie. ● Balenie: funkcie opp Taška Pre Každú jednotlivú Položku A Potom Do Trvanlivé Hrubý Kartón.

Prečo Si Vybrať Nás? 1.Naše tkanina je 40 Denier Nylon Tricot, vysoká hustota a vysokú pevnosť.

2.Tkanina je nízka úsek, je to mäkké a pohodlné a kolísky tela.

3.Nosnosť je 1000KG testované.Tak, to sa poskytuje bezpečné podporu v pózy.

4.Tkanina je plne umývateľný a podlieha prísnym horľavosť, chemickými a hmotnosť testovanie na zaistenie najbezpečnejšie a najvyššiu kvalitu produktov pre našich zákazníkov.

5.Sme vyviezli jogy hojdacia sieť od roku 2014, a viac ako 60 000sets na celom svete.Náš hlavný trh USA.Čo je štandard jogy hojdacia sieť nastaví na trhu. 6.Kvalita textílie a doplnky sú v top triedy a 100% zaručená.

Štítky: letecké hoop, hojdacia sieť zavesiť, letecké hoop tanec, letecké hodváb, textílie hojdacia sieť, hojdacia sieť jogy, krúžok acrobat, letecké hodváb tanečné nosiť, hodvábny šifón gradient textílie, 9 leteckých hojdacia sieť.

Číslo Modelu PRED FITNESS
Oddelenie Meno Unisex
Funkcia Komplexné Fitness Cvičenie
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky PRED FITNESS
Textílie materiál Vysoká Pevnosť 100% Nylon
Farebné možnosti 4 farby, ako je pripojený
Kvalitatívny Štandard NÁM & CE Štandard
Aplikácia Závesné Tréningové Popruh
Nosná 1000KG
Dodanie Do 3 Dní
Textílie Veľkosť 5 M x 2,5 M
MIN 1pcs

Napíšte svoju recenziu!

2020 Nový Prechod Leteckých silks jogy hojdacia sieť 5Mx2.5M Textílie pre letecké akrobatické Circus Arts Leteckých Tancovať swing

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty