Najnovšie Mužov a Žien Župan Koleno Dĺžke Župan Sexy spodnú Bielizeň Sleepwear tvaru Odev Bridesmaid, Rúchu Mužov Pajama

Novinka

€31.21

Náš obchod v špecializuje na vysoko kvalitné oblečenie, obaja sú použitie kvalitné materiály, ktoré máme sami značky

Najnovšie Mužov a Žien Župan Koleno Dĺžke Župan Sexy spodnú Bielizeň Sleepwear tvaru Odev Bridesmaid, Rúchu Mužov Pajama

Doprava

1. Doprava po celom svete (s výnimkou niektorých countrys)

2.Oreders spracované včasné po zaplatení overenie.

3.Skontrolujte prosím, starostlivo o vašu adresu pri zadaní objednávky.

4. Ak ste nedostali vašu shippment do 30 dní. od platenia, pls kontaktujte nás,my vám skontrolovať zásielku a získať späť čo najskôr,naša politika je o spokojnosti zákazníkov.

5. Vzhľadom k zásob stav a čas je rozdiel, sme sa rozhodnete loď vašej položku z našej fisrt mocť wearhouse pre rýchle dodanie.

6.V normálnom stave, budeme loď vašej objednávky v lehote 1-3days pracovných dní po platbe verfied.Všetky položky, bude to dobré, pred loď.

Platby

1. Pls confrim cena a podrobnosti s suppier pred mieste objednávky.

2. Pls uistite sa, že ste si prečítali všetky opis a súhlasíte s tým, aby transakcie pred nákupom.

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7days čas kontaktujte nás od dátumu, kedy ste ho získali, ak je položka vo vašom vlastníctve viac ako 7days, to je zvážte to a my vám nedovolí vrátiť alebo výmeny, prepravné náklady, je medveď kupujúcim, ak sa chcete vrátiť do 7days.

2.Všetky vrátený tovar musí byť v originálnom balení a musíte nám sledovacie číslo,osobitné dôvodu vrátiť a vaša PO číslo.

3.Vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka,po prijatí položky v jeho normálnom stave a balenie so všetkým príslušenstvom v cene, po oboch predávajúci a kupujúci zrušiť transakciu z www.agc.sk, alebo si môže vybrať, či sa majú náhradu.

Spätná väzba

1.Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, snažíme sa o 100% spokojnosť, ak máte akékoľvek otázky alebo problémy, obráťte sa na nás po prvé , sme sa ho vyriešiť rýchlo a čo najlepšie.

2.Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a dať 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi výrobkami, vaše vrelo odporúčam, je náš motivovať, aby sa presunúť ďalej, budeme naozaj vážime váš čas, ak ste ľavej pozitívnu spätnú väzbu.

Štítky: kombinéza latex, latex mužov, kapota latex, latex váš telefón, handričkou latex, latexové prádlo, jumpsuit latex, catsuit latex, bodi latex, latex lingeri.

Vzor Typ Pevné
Položka Druh Šaty
Rukáv Plná
Golier V-Neck
Názov Značky Mäkké Fox
Vzor Pevné
Pohlavie MUŽI
Textílie Typ flanelové
So Sexuálnym Podtextom No
Číslo Modelu BT-99
Rukáv Štýl Pravidelné
Nemravný Obrázok No
Materiál Bavlna
Rukáv Dĺžka(cm) Plná

Napíšte svoju recenziu!

Najnovšie Mužov a Žien Župan Koleno Dĺžke Župan Sexy spodnú Bielizeň Sleepwear tvaru Odev Bridesmaid, Rúchu Mužov Pajama

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty