JAVRICK Silikónové Formy Motýľ Zrkadlo DIY Remesiel Šperky vyrábané Ručne Prívesok Epoxidové Živice

Novinka

€0.39

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Funkcie: Silikónová forma je fantastické DIY nástroj pre HOBBY nadšencov.To môže robiť šperky,cake decoration,prívesok,želé,atď.Môžete sa plne rozvíjať svoju kreativitu na tejto formy.Môžete si vytvoriť svoj vlastný motýľ s týmto formy,a to je výborné pre dekorácie.To je jednoduché používanie a ovládanie.Môžete vykonávať rôzne motýľ s rôznych farieb, materiálov.Silikónové vyrobený materiál bude s vysokou tepelnou odolnosťou. 2 zadajte môže byť pre vás k dispozícii na výber.

Špecifikácia: Materiál: Silikón Typ: Motýľ Farba: Biela Veľkosť: 1#: 5x4cm(1.97x1.57in) Hrúbka: 1 cm(0.39, v) 2#: 7.5x5.5 cm(2.95x2.17in) Hrúbka: 1,2 cm(0.47 v) Množstvo: 1 ks(silikónové formy len,ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie sú zahrnuté!)

Poznámka: Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Balík obsahuje(bez maloobchodného balenia): 1 x Silikónové Formy

Štítky: úrad 2019 5 zariadení, playstation 4 bleach, súbor testu vedie ocele, iron man 3 decathlon, iron man 3 dialógy, kráľovná pj nočné šaty, relaxačné okuliare mužov, pu organizér šperkov, napájací konektor micro usb 5 1v.

Položka Výška 1.2inch
Vlastnosti Produktu Silikónové Formy
Položka Šírka 5.5inch
Položka Dĺžka 7.5inch
Názov Značky JAVRICK
Materiál Silikónové
Šperky, Nástroje A Vybavenie, Typ Formy
Položka Hmotnosť 36
Číslo Modelu Formy
Položka Priemer 0inch

Napíšte svoju recenziu!

JAVRICK Silikónové Formy Motýľ Zrkadlo DIY Remesiel Šperky vyrábané Ručne Prívesok Epoxidové Živice

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty