FFREE DOPRAVA**Nádherné!14 MM Prírodná Biela Shell Perlový Náhrdelník

Novinka

€9.59

Sviatok:Deň svätého Valentína Halloween Veľkonočné Chirstmas Deň Vďakyvzdania

Dĺžka:Obrázok farba

Vitajte na mojom obchode

Vitajte na mojej obchod obchod!Ako tovar v obraze, to je tak prekvapujúce, krása!Ak sa vám to páči, nenechajte si ujsť to!Môžem vám najnižšie ceny !Dúfam, že budete robiť nakupovanie šťastne tu!

Zákazníci služby:

Ak máte akýkoľvek problém alebo otázku, povedzte nám, prosím, váš problém v čase.A my sa budeme snažiť vyriešiť problém a dať uspokojujúcu odpoveď.

Ak ste spokojní so svojím nákupom, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.Po obdržaní spätnej väzby,budeme robiť to isté pre vás.Obaja sme výhody pozitívnej spätnej väzby.Ďakujeme.

Prosím, nenechávajte negatívna spätná väzba pred kontaktujte ma. (opustenie negatívnu spätnú väzbu nemôže vyriešiť akýkoľvek problém).Prosím informujte nás,Budeme sa snažiť splniť uchádzači spokojnosť.

Návrat Politiky

Keď sa zobrazí položka(y) z mi, ak máte nejaké otázky, Prosím, e-mail mi čoskoro.Som sa vyriešiť to pre vás, akonáhle (vrátenie peňazí alebo výmenu je platný do 60 dní po zaplatení bol potvrdený).Položka musí byť vrátený do 30 Dní,a Vrátenie bude daný ako Peniaze Späť

Spätná Väzba Politiky

Spätná väzba je pre mňa veľmi dôležité,takže prosím munificent nechaj ma na dobrú spätnú väzbu, ako skoro, ako je to možné ak sa vám páči môj položky a radi sa moje služby.Ak sa vám nepáči moja položky a nebudete spokojný s mojím služby,prosím, povedzte mi váš návrh a že mi pomôže napraviť svoju chybu.Prosím, daj mi šancu pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Ďakujem vám veľmi pekne za vašu pomoc.

samozrejme ,že som sa odísť, pozitívnu spätnú väzbu na moje drahé,druh zákazníkov.

kontaktujte nás

Budeme sa snažiť udržať v kontakte počas transakcie, ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa zoznamu položku, prosím, neváhajte a napíšte mi

Dostanete odpoveď do 24 hodín.ak ste nedostali od nás odpoveď do 3 dní, prosím pošlite správu z inej e-mailovú adresu do nášho inú e-mailovú adresu.Berieme víkend mimo.

Ďakujeme vám za vašu prezeranie a šťastia, ak vás veľkoobchod!

Štítky: huawei sklo laminát, leaopard topánky na zips, klobúk dievčatá chanterelle, leaperd rovesníkmi biw kravatu, využití magnetické nastaviť, gucci strieborný náhrdelník, klobúk dievča hrivy biela, klobúk dievčatá, deti jeseň, klobúk dievčatá 3 roky kožušiny.

Náhrdelník Typ Momenty
Prívesky Typ obrázok farba
Náhrdelníky Hlavný Kameň Materiál Perla
Príležitosti Výročie
Položka Druh Náhrdelníky
Reťazec Typu Lano, Reťaz
Číslo Modelu Nové
NÁZOV a
Funkcia Spánok Tracker
Vzor RASTLINA
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Kovy Typ obrázok farba
Pearl Tvar Dokonale Guľatý
Pôvod CN(Pôvodu)
Prívesok Veľkosť cm
Jemné alebo Módne Móda
Náhrdelníky Hlavný Materiál Striebornú Dosku/Vyplniť
Pohlavie ŽENY
Štýl Čína-Tibet
Kovové farby Silver Plated
Materiál Perla
Názov Značky NoEnName_Null
Hlavný Kameň farba obrázok farba
Gem Farba obrázok farba
Pearl Typ Sladkovodné Perly
Tvar\vzor Srdce

Napíšte svoju recenziu!

FFREE DOPRAVA**Nádherné!14 MM Prírodná Biela Shell Perlový Náhrdelník

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty